Sandra.L - moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Korisnik | ||
Sandra.L ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Moji nisu bili tako grdi, ali gledan va njih već 10 let, a soldi za novi niman... aš ne otejen bilo kakovi ... |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Ki to zna i mene taj photobucket nekad dovede do ludila, pa sad iden na neke druge varijante.
Iman neki grdi šalteri, vaje kraden ideju
![]() |
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Sandra.L ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
|
Cure, hvala! A ljubičice su plod maltretiranja ostalih forumašica sa pitanjima "a kako ti to radiš". Dvokomponentni, medium, mazano u svim smjerovima jer za njega ne treba paziti na smjer, mrvčicu deblji sloj, ali deblji u smislu onoliko koliko sama podloga i gel pitaju, ništa predebelo, onako koliko se da razvuć. I ne dirati i dodavati kada se već počeo sušiti samo se sve pokvari (iskustvo!). Iako mi se čini da se ovako mali motivi malo izgube u toj gustoj mreži, možda bi bilo ljepše na nekom većem cvijetu, što vi mislite? Franjica, a da održimo jedan tečaj na Viškovu koju subotu
![]() |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Ljubičice... predobro... prekrasno... ma stvarno nemam riječi!!
|
||
![]() |
||
|
I sada još neka mi netko otkrije tajnu: rotiram sliku u photobucketu, ali u postu je opet "ležeća", ali ne svaka. Zašto ne svaka i kako da to riješim?
|
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Pridružujem se pohvalama za ljubičice! Divno!
|
||
![]() |
||
|
I lijepo moje dijete slikano prije 11 godina, a okvir preuređen neki dan:
![]() |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
vidiš kako franjica i ja odmah primjetimo pukotine koje su toliko savršene, odavno nisam vidjela kod nekog takvu ujednačenost...
|
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
moj favorit je slika s ljubičicama,tako je savršeno raspucana...ma prekrasno....
a ova ideja s prekidačima ti je genijalna!!! |
||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
Kako si "raspucavala" ljubicu, dvokomponentni? Fenomenalne su mi pukotine!
|
||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
Upoznala sam tvoju Visost (i pravo i u prenesenom značenju) prije no što sam ugledala tvoje radove! Bravo, fenomenalno je kako se širimo idejama, smještajem svojih uradaka, sitnim detaljima raznolikosti. Moj favorit je ura, joj kako je dobra!
|
||
![]() |
||
|
A sada malo mojih radova. Jedino mi je žao da ne uspijem slikati po danu, ovako slike baš i nisu neke.
Najprije oni na čudnim mjestima:
![]() ![]() ![]() pa torba od moje kćeri:
![]() pa slika noni za rođendan na ljubičice jer se zove Ljubica
![]() pa slika sa sottile koji je ispao sottilissimo, pogotovo na slici
![]() i još neka staklurija koju sam doma isčeprkala iz arhive:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Triša, uzalud meni sva ekonomija kad ne znam zaradit. Zato pasaj kad god oteješ soldi ne rabe. Hvala na pohvalama!
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Evo i mene u tvojoj galeriji. Srića pa ne naplaćuješ ulaz
![]() Najviše ocjene za tvoje prekrasne radove- baš mi je drago što si dio riječke škvadre, koja će i ubuduće dolaziti na kavice.
![]() |
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Sandra bravo.. pa ovo su divni radobi..
sat i zadnja slika su predivni a sa štokom si me oduševila... stolica.. prekrasno.. imam i ja takve dvije i jedva čekam lijepše vrijeme da ih uredim... |
||
![]() |
||
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
|
Što radim neću otkriti dok nije gotovo.
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala! Kada nemam drugog prostora, imam jako mali stan... Sve si nešto mislim, mogla bi na strop sunce, mjesec i zvijezde staviti...
![]() |
||
![]() |
||
|
Desetak dana? Znači kompletno preuređuješ životni prostor u decoupage
![]() ![]() |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
izgleda da nam je svima zapao za oko stok
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
|
Tvoj štok od vrata sam vidjela nekada davno i dao mi je inspiraciju za nešto što radim već desetak dana ali još nije gotovo. Sad sam ga ponovno ugledala i baš se obradovala, krasan je.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |