Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 58> |
Korisnik | |
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
šalica je fenomenalna!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Thanx, i ja joj se radujem!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Prošli sam tjedan poslala upit mailom Offertissimi za one staklene tanjure koje svi traže (24x24 cm), a nema ih u njihovim dućanima još od Božića pa su mi se javili danas - kažu da imaju problema s tim dobavljačem jer je tvornica stakla koja je za njih proizvodila zatvorena. Šmrc... Moram tražit alternativne izvore...
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
šalica ti je super..ona ribica ko da je direktno iz akvarija izašla a što se tiče tanjura, ...to misliš na one plosnate kockaste? njih je bilo malo prije Nove godine u jednom navratu i poslije opet ništa...
|
|
![]() |
|
Da, to su ti i tada sam kupila par komada i to je to! Mislila sam da će dobivati, ali nikako pa mi je dojadilo obijati vrata dućana svaki tjedan pa sam ih pitala. Baš mi je žao jer su bili idelani za decoupage, a i prihvatljivi cijenom...
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ma ja mislim da će oni naći drugi izvor...mislim da im je to bio predobar artikl u njihovoj prodaji da bi ga tek tako ispustili :)
|
|
![]() |
|
Nadam se, ostao mi je samo jedan veliki i jedan mali tanjur, sakrila sam ih sama od sebe da ih ne namažem, samo za posebne prilike!
![]() |
|
![]() |
|
ja sam neki dan uzela ovakvih nekoliko...to su dimenzije 20x10
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Šalica je prelijepa, obožavam iz takvih piti kavu ujutro, odmah mi uljepšaju dan.
|
|
![]() |
|
I ja sam stidljivo uzela samo jedan takav i dva komada staklenih (ravno, glatko staklo) manjih dimenzija i kad sam bila u dućanu u petak - neeeemaaaa! Ali ovaj tvoj Klimt mi je fantastičan, pun pogodak!
|
|
![]() |
|
Ja sam ovisnik o šalicama, imam ih pun ormarić i više mi ne stane, ne smijem kupovat nove, a to je taaaako teškoooo! ![]() |
|
![]() |
|
hvala
![]() ja poučena iskustvom upravo tih velikih tanjura, ne kupujem više po jedan dva komada jer se uvijek bojim da ih više neće biti...ovih sam uzela 7 komada
![]() |
|
![]() |
|
Dakle, sljedeći put u nabavu idem kamionom!
![]() |
|
![]() |
|
otprilike :)
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Izzy...jedva sam dočekala da stvaiš nove radove!!
A šta da ti kažem osim....prelijepo!!!
|
|
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Bravo Izzy, šalica je super. Dala si mi ideju što da napravim sa svojima, a ne da samo buljim u njih
![]() |
|
![]() |
|
Hvala... Kad bi nam bar netko plaćao da radimo ovo, ahhhhh....
![]() |
|
![]() |
|
Da ne bude da nisam ništa radila preko vikenda, evo mog zadnjeg projekta s kojim sam se borila nekoliko dana po malo... Još nije gotovo jer moram čekati 10 dana da se patina osuši prije nego smijem lakirati, a lak daje završni dodir! Škrinjica je tematska (Italija) kolegici koja je položila stručni a kojoj je Italija tiha patnja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
predivno izzy!!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantazija....
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |