Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - bubamara - novi radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

bubamara - novi radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 22>
Korisnik
Poruka
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2009 u 06:47
premalo se družiš s nama ( mislim klafraonice poput subotnje)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2009 u 06:50

bubač,ispala ti je super,baš gledam tako ti se dobro raspucalo,super, sviđa mi se što si uz ružu stavila i ovaj tekstClap

Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 124
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2009 u 11:53
Romantika je u zraku, ovaj mislim u kutijicamasmile82
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2009 u 12:14
o bubooo cveteki....bravo, jako lijepo i konacno da si se uhvatila cveteka
Na vrh
Sandra.L View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 76
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sandra.L Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 08:05
Prekrasna kutijica! Daj mi, molim te, reci kako si razvlačila (u kojim smjerovima) taj dvokomponentni da su ti ispale tako raznolike pukotine? Je li to medium?
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 08:21
Originalno poslano od člana Sandra.L Sandra.L napisao:

Prekrasna kutijica! Daj mi, molim te, reci kako si razvlačila (u kojim smjerovima) taj dvokomponentni da su ti ispale tako raznolike pukotine? Je li to medium?

Ma ni vrag da si još u strahu i da još nisi probala?
Na vrh
Sandra.L View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 76
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sandra.L Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 09:13
Danas ću... Vidjela sam da su joj pukotine drugačije od svih koje sam do sada vidjela pa pitam... A šta da ti kažem, sinoć sam opet nešto testirala, isprintala na običnoj salveti, nije dobro. Bilo bi super da je salveta "gušća", ali vide se lagane rupice iako sam kupila dvoslojne naivno misleći da te svakako moraju biti deblje. A u Mercatoru i Merkuru našla rižin papir tanji od onog iz Towera, ali nema bijeli... kako čudno!
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 18:22
sandra ovo je medium....i ja sam ti to nanosila prstima....prvo step 1 tanko i zatim step 2 malo deblje....a u pukotinama je zlatni prah...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 13:19
Bubi stvarno si me iznenadila...rad je pravo profesionalno napravljen iz moje amaterske pozicije....
Bravo super je nadam se da se sada pravo bacaš na posao i da stavljaš sve slikice da se divimo...

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 21:01
Mogu ti reći da baš dobro mackaš!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 21:04
Bubi kutija ti je više nego savršena, a za dvokomp. nemam riječi, ja sam strastveni zaljubljenik u stopove...
super si stopila boje, ružu i teks...baš je sve taman!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 21:12
fala curke!!
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 22:49
Jako, jako lijepo radiš. Ajme što su slatke kutijice
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 19:37
Joj mala, pa ti imaš zlatne prsteke a i kompozicija ti je fantastična. Bravo, sve brže sazrijeaš!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 21:52
iako nisu gotova, nemaju još mašnice, nisam mogla izdržat da ne poslikam....baš sam zadovoljna kak su ispala, al su mi ova prva dva sa sitnim cvijećem ipak nekako najbolja, te salvete su mi ko stvorene za jajca....

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 21:57
Diiiiivnaaaaa suuuuu! smile141
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 22:01
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajme, prekrasno. Imaš li ti cvijetića (salveta). Ja bi otkupila!!!!
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 22:02
Stvarno su prekrasna jajca moram to još jednom napisat, nisam to dovoljno lijepo istaknula
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 22:09
fala vam curke.....

saara te sam salvete kupila jučer na sajmu, jedna bijela, jedna zelena i roza koju još nisam napravila, no svaku sam našla po jednu.....i ja molim ak netko ima cijeli paket....vrlo rado bi ih kupila....
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 22:11
čak nemam ni cijelu jer sam od dviju salveta polovicu izrezala almi....podijelile smo bratski....LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 22>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.