Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 58> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja sam stidljivo uzela samo jedan takav i dva komada staklenih (ravno, glatko staklo) manjih dimenzija i kad sam bila u dućanu u petak - neeeemaaaa! Ali ovaj tvoj Klimt mi je fantastičan, pun pogodak!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Šalica je prelijepa, obožavam iz takvih piti kavu ujutro, odmah mi uljepšaju dan.
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ja sam neki dan uzela ovakvih nekoliko...to su dimenzije 20x10
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Nadam se, ostao mi je samo jedan veliki i jedan mali tanjur, sakrila sam ih sama od sebe da ih ne namažem, samo za posebne prilike!
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ma ja mislim da će oni naći drugi izvor...mislim da im je to bio predobar artikl u njihovoj prodaji da bi ga tek tako ispustili :)
|
|
![]() |
|
Da, to su ti i tada sam kupila par komada i to je to! Mislila sam da će dobivati, ali nikako pa mi je dojadilo obijati vrata dućana svaki tjedan pa sam ih pitala. Baš mi je žao jer su bili idelani za decoupage, a i prihvatljivi cijenom...
|
|
![]() |
|
šalica ti je super..ona ribica ko da je direktno iz akvarija izašla a što se tiče tanjura, ...to misliš na one plosnate kockaste? njih je bilo malo prije Nove godine u jednom navratu i poslije opet ništa...
|
|
![]() |
|
Prošli sam tjedan poslala upit mailom Offertissimi za one staklene tanjure koje svi traže (24x24 cm), a nema ih u njihovim dućanima još od Božića pa su mi se javili danas - kažu da imaju problema s tim dobavljačem jer je tvornica stakla koja je za njih proizvodila zatvorena. Šmrc... Moram tražit alternativne izvore...
![]() |
|
![]() |
|
Thanx, i ja joj se radujem!
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
šalica je fenomenalna!!
|
|
![]() |
|
Hvala cure! Na šalici sam utrljavala pigmente u pukotine dvokomponentnog laka pa sam dobila crack i svojevrsni pittorico u isto vrijeme, uživo se jasnije vidi!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
tanjur originalan,salica preljepa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Genijalno! Baš je super s ribicama!
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
ajme kako lijepa salica.....a libice naj,naj lepse
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Aha, genijalac ja...
![]() |
|
![]() |
|
Petljala sam po Bucketu pa sam uspjela obrisati krivu sliku, detalj sa šalice, evo stavljam ponovo...
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Izzy predivan tanjur a ni šolja ne zaostaje
![]() |
|
![]() |
|
Evo malo novih - vikend radova... Ovo je moj prvi pokušaj rada sa zlatnim listićima i šablonama. Tanjur je namijenjen za poklon, valjda će se svidjeti prijateljici...
![]() Detalj izbliza... Pozadina se ne vidi baš dobro, ali je sedefasta. ![]() A ovo je moj podvodni "lajtmotiv" za kupaonicu, za četkicu za zube... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |