Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje cvijece,moj mali raj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje cvijece,moj mali raj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 11>
Korisnik
Poruka
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 21:28
Oh Kaca...ove zadnje slike....sve ono sto ja volim!! .. Molim te mozes li napisati i njihova imena...par sam prepoznala a par ne... Slike su Prelijepe...Hvala ti!!!
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 22:36
drage cure hvala vam najljepsa..jasmina,draga cini mi se da i ti imas iste echeverie i sedum...krasulama neznam tocan naziv,malo san guglala ali bez rezultata.biljka na cetvrtoj slici se zove peperomia ferreyrae,a kad sam je kupila na njoj je pisalo "happy bean",i stvarno izgleda poput zelenog graha
evo nesto slika mojih novih i starih biljaka..

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 22:40

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 22:52
a ovo se trenutno zeleni na mom balkonu,cvijetici su rijetki...vidjet ce te cak i cvijetic petunije,eno je jos uvijek cvijeta,ni ova hladnoca joj nije naskodila
ostic

lobelija i karanfil

dvije glecome

uspravna petunija

jos jedna petunija

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 22:55

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 22:59
Tvoji ostići još cvatu a ja svoje tek posijala.
Prekrasna ti je terasa i usred zimesmile71
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 11:21
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Tvoji ostići još cvatu a ja svoje tek posijala.
Prekrasna ti je terasa i usred zimesmile71

hvala shasha,nema davno da su procvijetali,a cijelo ljeto sam muku mucila s njima,nikako postenog cvijeta,valjda im je bilo prevruce..Smile
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 14:38
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

drage cure hvala vam najljepsa..jasmina,draga cini mi se da i ti imas iste echeverie i sedum...krasulama neznam tocan naziv,malo san guglala ali bez rezultata.biljka na cetvrtoj slici se zove peperomia ferreyrae,a kad sam je kupila na njoj je pisalo "happy bean",i stvarno izgleda poput zelenog grahaevo nesto slika mojih novih i starih biljaka..

Hvala ti najljepsa... !
Violette su ti jako lijepe..vidim da ih drzis negdje u kuci? Moje su vani,imaju i novi cvijetovi ali neznam da li ce im ovaj minus sta naskoditi?
Pelrgonije su ti jako lijepe..cvijetaju ..gdje si ih drzala preko zime? I kod mene je karanfil takav,bolje reci JOS uvijek takav jer ga imam vec od prosle godine ali mi jos uvijek nije cvijetao? ..
Svega lijepog u tvom vrtu
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 23:43
Kaća koje bogatstvo tegli imašThumbs%20Up
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 01:13
Originalno poslano od člana dzomba dzomba napisao:

Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

drage cure hvala vam najljepsa..jasmina,draga cini mi se da i ti imas iste echeverie i sedum...krasulama neznam tocan naziv,malo san guglala ali bez rezultata.biljka na cetvrtoj slici se zove peperomia ferreyrae,a kad sam je kupila na njoj je pisalo "happy bean",i stvarno izgleda poput zelenog grahaevo nesto slika mojih novih i starih biljaka..

Hvala ti najljepsa... !
Violette su ti jako lijepe..vidim da ih drzis negdje u kuci? Moje su vani,imaju i novi cvijetovi ali neznam da li ce im ovaj minus sta naskoditi?
Pelrgonije su ti jako lijepe..cvijetaju ..gdje si ih drzala preko zime? I kod mene je karanfil takav,bolje reci JOS uvijek takav jer ga imam vec od prosle godine ali mi jos uvijek nije cvijetao? ..
Svega lijepog u tvom vrtu

hvala draga...violete su danas preselile na balkon,pa kako im bude,a nadam se najboljem..pelargonije se dobro drze,s obzirom da su stalno vani,ali ajde,kod nas zime stvarno nisu opake,tako da ni to nije nista cudno...ja se nadan da ce mi karanfil procvast ove godine,jer,kao i tvoj,lani nije cvijetao..Smile
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 01:16
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

Kaća koje bogatstvo tegli imašThumbs%20Up

hvala tija..tvoj vrt mi se cijeli dan mota po glavi,prekrasan je Tongue
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 08:28
Kača prekrasno cvijeće i sve jako lijepo ukomponirano...srednju sukulent me oduševio, zaista je poseban
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 11:58
Kaća moja pa gdje ti živiš, cijela Hrvatska je okovano ledomsmile66 a tebi sve cvjeta?
Gdje je ta mikro klima koja odgovara da tvoji cvijetovi tako prekrasno izgledaju i po zimi?smile70

Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 15:32
Ej draga, evo skoknila sam malo i u tvoj raj, moram malo bacit pogled, da vidim s čime se vi to bavite, pa ne znam šta je lipše, a nije ni čudo što si ti kaća od pitara kad imaš ovoliko cvića !  Odlično, tvoj balkon je pravo cvjetno carstvo. Tebi je zapravo šteta što nemaš svoj vrt . ali vidim da se ti i na balkonu super snalaziš. 
Bravo, vridnice, lipo ti to sve radiš.
smile78
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 16:23
Skoknula sam i ja. Kačo, nadala sam se sličicama - balkon je sugurno predivan !?
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 16:47
Hej kaća, ma ne stigne se svim, vidim da si i ti ljubiteljica kaktusa i sukulenta - bravo još jedan mali raj, za razmjena. Sve ostalo je također predivno, morat ću češće svratiti k tebi.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 16:56
joj boja i cvijeće, a kao ono nisi bila u mbm-a? super je cvijeće, šta se još sprema?
smile78
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 19:14
Kratko rečeno krepala sam od zavisti!LOLLOLLOL
Mili Bože. Koje cvijeće.
Prvo boje na pr. surfinija.(crvene, bijele...).. pa ostalo da ne nabrajam, ali stvaaarno imaš predivnog cvijeća, kaktusa.... Gdje živiš? Možda si negdje i rekla, ali ja sam samo "šišala" po slikama....
Predivno....
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 20:24
cure moje drage,hvala vam,od srca, na komplimentima,divne stesmile79.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 20:35
Originalno poslano od člana dori-st dori-st napisao:

Ej draga, evo skoknila sam malo i u tvoj raj, moram malo bacit pogled, da vidim s čime se vi to bavite, pa ne znam šta je lipše, a nije ni čudo što si ti kaća od pitara kad imaš ovoliko cvića !  Odlično, tvoj balkon je pravo cvjetno carstvo. Tebi je zapravo šteta što nemaš svoj vrt . ali vidim da se ti i na balkonu super snalaziš. 
Bravo, vridnice, lipo ti to sve radiš.
smile78

dori moja,drago mi je da si me posijetila malo,a jos bi mi bilo draze da dođes vidjet sve u zivo..a vrijeme prekrasno,taman za kavicu ispit na ovom mom balkoncicuKisses
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 11>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.