Moja mala radionica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 11> |
Korisnik | |
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nadalivz, sve što sam do sada rekla za tvoje radove stoji i dalje...slatko, lijepo i prekrasno...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
boce su ti krasne!
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Uvijek i uvijek me suncokreti ponovno oduševe, nikada mi ih nije dosta i stvarno mi se sviđa taj komplet.
|
|
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Hvala hvala. Već sam rekla a sad sam sigurna da su moj prvi izbor definitivno boce. Mora da se neki tajni alkos krije u meni
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Boce su preeeekrasne, posebna mi je ona s ljubičicama!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Jako su ti lijepi radovi
![]() |
|
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Hvala na komentarima. Trudim se i dalje
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ovo je rad pravog majstora! Svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Fantastični su ti radovi, i pjati boca, pitorico, sve suuuuuuuuuuper.
![]() |
|
![]() |
|
hvala. baš sam zapela za pitoricco, sve što je bez njega sad mi je nekako prazno |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Vauuu...puno lijepih stvari, najviše mi se sviđa pladanj s tulipanima i opet boca, prekrasno je!
![]() |
|
![]() |
|
hvala monna-1 na komentaru,i ovom fantastičnom
![]() genijalan je
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ovaj krem zlatni tanjur na slici prije boce je stvarno fantastičan, a za bocu sam bez riječ....stvarno jako lijepo radiš...
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Mali tanjurić sa sitnim cvijećem je tako nježan, prozračan, ma prava si umjetnica!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
boca je mrak, a sve ostalo o ho ho
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Sve ti je ženice za čistu peticu, ali bih i ja izdvojila krem - zlatni tanjurić...stvarno je predivan...daješ li poduke slučajno??? pribilježi me
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi nema problema ako mogu pomoći tu sam.
![]() |
|
![]() |
|
ma hvala ti puno, zezam se...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |