Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 113> |
Korisnik | |
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i ja sam dobila....hvala ti puno!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
monna jutros mi je došla tvoja čestitka za uskrs,prekrasna je!
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Draga Monna ![]() ![]() Žao mi je što se ovdje nitko nije sjetio organizirati Uskršnju razmijenu... ![]() Nadam se da će još biti prilika da i ja tebe ovako iznenadim i razveselim kao ti mene danas ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
drage moje cure, sretan i blagoslovljen uskrs,vama i vasim najmilijima
![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Drage moje tete salvete!
Vama, vašim obiteljima, prijateljima i rođacima želim SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS!!! ![]() Darove koje ste primile oplemenite, na ugodu ljudima i u Njegovu slavu. |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hoće li biti kakva Uskršnja razmjena??? Ja spremam poklone!
![]() Čestitke su već gotove.
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Rose, ma možete vi to i sami organizirati ...Pitajte po školama da vam daju na par sati neku učionicu ili hodnik....oglasiti po forumum, radiu, novinama...i da vidiš koliko će cura doći ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
je iris,imas pravo
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
javit će hippy na vrijeme kad će biti sajam
rose pa imamo i mi u st na svakoj kavici sajam
![]() |
|
![]() |
|
tko znaja bi voljela da bude i u splitu
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Cure, kad će opet biti onaj sajam salveta? Ja za onaj nisam niti znala, malo sam nova
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Prosim Prvi puta u životu sam osjetila teret kila ili godina (kako vam drago) i preplašila se puta u jednom danu
![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Isusek, Isusek! - rekao bi Dudek. Točno se osjećam k'o Dudek. Stalno hodam za vama, a kad vas stignem vi ste barem sat vremena ispred mene - otišle!
Koordinacija pokreta mi je - 1 sat! |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Daj molim te pogledaj ovo, mjesec dana nitko ne klepeće ovdje i onda se nas dvije odmah nađemo!
Kaj je bilo, kaj je započeo III. salvetni rat pa nigdje nikoga nema i svi ste zauzeli rezervne položaje.... Jasssi gdjeeeee ssssssi
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
A zašto ne - ide to njima jako dobro, a tek kako je jeftino.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Danas bila u maloj Ofertissmi na Volovčici, veli mi prodavačica kako su se pojavili opet prozirni, glatki stakleni tanjurčeki, jasno zakasnila sam.
No ono što mi je bio vrhunac zabave je jedan tanjur sa tri suncokreta i nekom svjetlom pozadinom... prvi sam tren mislila da je netko zabunom ostavio tanjur odrađen u deocoupage tehnici!
Viš ti Kineze, već nas kopiraju
![]() |
|
![]() |
|
Joj Dula Lave, žao mi je što ti nisam poslala poruku, mislila sam da ti znaš za temu FORUMSKA OKUPLJANJA i da tebi ne treba posebno pisati. Čudila sam se kako te nema. Žao mi je, na Sajmu salvetica te neću vidjeti jer sam u Rijeci i onda malo u Istri. Vidim ja da ću morati potegnuti do srednjeg Jadrana za druženje s tobom. To će mi jako teško pasti
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ne vjerujem pa ja sam stvarno truba
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
mir cure
|
|
![]() |
|
...svaki put?....bila je jedna twin boja... ali ok....ne bum više, ziher.... primljeno na znanje.... ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |