Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 56> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Apsolutno genijalno!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantasticno!
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Evo i dvije narukvice s meni dosad najdražim motivima (naravno nakon malih cvjetića)
![]() |
|
![]() |
|
Dobro je zaljepljena salveta, samo izgleda od svjetlosti kao da nije
|
|
![]() |
|
Evo i nešto po naruđbi. Ja baš dječje motive ne koristim osim kad je nekome rođendan, ali evo jedan veliki čovjek se zaljubio u ovu pčelicu. Evo ovo je kikara
![]() ![]() Ovo je za držat cornflakes ![]() A ovo je zdjelica za jest cornflakes. Malo mi je bljesnulo u dno, ali eto. Evo s jedne i druge strane ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Sara, imaš pp.
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Tvoji pitari su mi super, ne znam koji bih izdvojila kao najljepši.
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bravo,ne znam sta mi se vise svidja,jaja ili tegle
![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
prekrasna jaja i tegle. .općenito su ti radovi predivni. .samo tako nastavi. .
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Ovi novi radovi su ti isto super, ne znam šta bih izdvojila, sve je slatko, možda posebno jaje sa ovčicom i pitarić sa biciklom. I ona kantica je super, ma sve........
![]() |
|
![]() |
|
Eto vidiš kako je to popravljanjem ispalo odlično i zanimljivo, nekada je dobro pogriješiti pa se dobije nešto kao nova tehnika.....
|
|
![]() |
|
Fala darling
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala i mom tati je najdraža. Meni je možda ona i ova s biciklom
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
saara, odlični su ti radovi...slažem se sa bubamarom, ova teglica plijeni pozornost
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ahaaaa....mmmm, ova tegla s anđelima mi je baš sjela....
|
|
![]() |
|
Nije to stalak to je kupica za pit rakiju pa mi je bilo zgodno
|
|
![]() |
|
A s obzirom da je sniježilo dugo, a ja imala slobodne dane evo da vam pokažem jednu kanticu u koju ću staviti jaje i grastice za cvijeće
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
kakav ti je ovo stalak za jajce??
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |