Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Saara - radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Saara - radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 56>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2009 u 16:44
Apsolutno genijalno! smile186
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2009 u 15:58
smile211
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2009 u 15:55
fantasticno! smile76
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2009 u 15:20
Evo i dvije narukvice s meni dosad najdražim motivima (naravno nakon malih cvjetića)
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2009 u 15:18
Dobro je zaljepljena salveta, samo izgleda od svjetlosti kao da nije
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2009 u 15:16
Evo i nešto po naruđbi. Ja baš dječje motive ne koristim osim kad je nekome rođendan, ali evo jedan veliki čovjek se zaljubio u ovu pčelicu. Evo ovo je kikara

Ovo je za držat cornflakes

A ovo je zdjelica za jest cornflakes. Malo mi je bljesnulo u dno, ali eto. Evo s jedne i druge strane

Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2009 u 19:47
Sara, imaš pp.
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 09:43
Tvoji pitari su mi super, ne znam koji bih izdvojila kao najljepši.Tongue
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 09:34
bravo,ne znam sta mi se vise svidja,jaja ili tegle
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 07:12
prekrasna jaja i tegle. .općenito su ti radovi predivni. .samo tako nastavi. .Smile
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 00:07
Ovi novi radovi su ti isto super, ne znam šta bih izdvojila, sve je slatko, možda posebno jaje sa ovčicom i pitarić sa biciklom. I ona kantica je super, ma sve........ smile73
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 00:03

Originalno poslano od člana saara saara napisao:

Oj! U nas još snijeg samo više ne pada. Glava je bolje. Lako da sam se razbila na snijegu, nego gledajući snijeg kroz prozor, a cijelo sam jutro hodala i nisam pala. Mama mi je slomila ruku, a i ona je samo kroz prozor gledala snijeg. Ma...   Ono je bio obični shaby s krivom salvetom. Onu ispod sivu koja se malo i grčila jer sam je lijepila u komadu nisam ni skidala nego sam lijepila preko, a onaj smeđi dio...to mi se nije htjela skinut salveta pa sam ogulila nožem i svidjelo mi se kako je ostalo.

Eto vidiš kako je to popravljanjem ispalo odlično i zanimljivo, nekada je dobro pogriješiti pa se dobije nešto kao nova tehnika.....  
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 22:29
Fala darling
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 22:22
odlično! smile141smile141
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 20:59
Hvala i mom tati je najdraža. Meni je možda ona i ova s biciklom
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 20:56
saara,  odlični su ti radovi...slažem se sa bubamarom, ova teglica plijeni pozornost Smile
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 20:52
ahaaaa....mmmm, ova tegla s anđelima mi je baš sjela....
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 20:50
Nije to stalak to je kupica za pit rakiju pa mi je bilo zgodno
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 20:48
A s obzirom da je sniježilo dugo, a ja imala slobodne dane evo da vam pokažem jednu kanticu u koju ću staviti jaje i grastice za cvijeće

Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 20:43
kakav ti je ovo stalak za jajce??
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 56>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.