Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 113>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 09:25
gle svaki put je samo nešto, ne bi ja ništa rekla da to ponekad i sama pokupiš i predložiš da odemo na kavu il nekaj pa da se usput i upoznamo....nego ja to svaki put još dodatno moram nositi kod jassi, dakle kod nje možeš doći po to a kod mene ne možeš.....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 08:43

.....mislila sam samo da pokupiš moj tanjur koji mi je tamo ostao na radionici....hvala draga   
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 20:36
uz dužno poštovanje jer si starija od mene, al fakat nisi u redu...u skoro pola godine me nikad nisi pozvala na kavu il nekaj da se upoznamo a već koji put tražiš od mene da obavljam kupnju za tebe, nit imam novaca viška a bome ni vremena, a uostalom ako se ne varam i ti si iz zagreba....no hard feelings...
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 13:48
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

strpiiii seeeee......kaj trebaš od tamo mi ponovi, kukice visilice, 3d nekaj i ??

Buba...buš nekaj i za mene uzela????
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 13:38
Gogsica moja, jučer smo svi otkačili!!! Naš mali je imao cijelu svitu aplaudera: MM, MS i njegova djevojka i naravno, ja. Uzbuđenje je trajalo od nedjelje, njega je na momente prala trema jer je imao solo početak u jednoj kompoziciji, Lupao je po jastucima, stolovima, piksama, svojim koljenima... i naravno po mojim živčekima, čak i pred televizorom i na WC.  (Nije lako živjeti s glazbenicima iako su oni zvonka radost!)
Morali smo kupiti novu crnu košulju jer je staru prerasao, pa je jedna bila preskupa, druga preglancasta, treča je vukla na tamnoplavo.... (eto ti sad kombinacije klimakterij - pubertet)!
Naravno da je ta psihoza djelovala na mene i danima sam mantrala, samo da sve bude OK, da ne zariba, da ne padne u depru... I hajde ti sad na kraju spavaj ili radi decoupage!

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 12:32
strpiiii seeeee......kaj trebaš od tamo mi ponovi, kukice visilice, 3d nekaj i ??
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 12:25
heheh perla bravo, navcila si moj jezik

bubo ak aj je s lumosom?
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 10:52
pa dojdi bar na kratko, već od 4 smo tamo.... Cry
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 10:50

Dođe mi da cvilim i kričim kao Jassiiiiiiiiiiiiiiii!

MM je upravo javio da večeras imamo posjetu!
Rekla bi Jassi: aaaaaaaaaa taaaaak sam seeee veselilaaaaaaaa ZG kavi!!!!!!!!!!!!!!!smile43 smile220
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 10:46
Perla, mogu samo zamisliti kakvo je uzbuđenje bilo za tebe, više nego sinovljevo. Možda se danas i vidimo na kavici kod Mede
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 09:54
Bok curke, bok Jassi!
Sinoć smo bili na koncertu glazbene škole V. Lisinski u Glazbenom zavodu na kojem je po prvi puta nastupao moj mlađi sin sa svojim orkestrom.
Poslije koncerta otišli u Verdi na pijaču i rasčlambu, pa smo se vratili doma jako kasno, a ja sam bila tak vesela i uzbuđena da nisam mogla zaspati.

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 09:11
isusek perla a kaj ti radis budna u ono doba!!!!!!
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 01:02
Ho, ho, ho!!! Franjica, kaj ti to nudiš transportne usluge? Ujutro bum te tak gledala po kavama i po brbljaonicama i po chatovima i po ćoškovima i po raskrsnicama, sam te bum gledala... možda me povedeš sa sobom!

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 22:49
Kupila sam fotić prije tjedan dana i ne odvajam se od njega, stoga ako stignem sutra (a moram) onda ću biti dežurni paparazzo!smile175
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 22:43
Hoće li biti i koja fotka s kavice?
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 18:16
Prestanite se separisati, okupljati po kružocima i interesnim skupinama,Wink
očekujem vas u velikom broju
Kavica u Zagrebu

19.02.2009. - četvrtak

Staro mjesto: Zlatni Medo, križanje Savske i Vukovarske

Vrijeme: 16.15 na dalje

Polijećem iz ATM negdje oko 15,30, probat ću pročitati poruke prije podne pa da vidimo kako diše zapadni dio grada (sad ste se valjda već ugrijali). Bit će salvetica za razmjenu, pelcerića, sjemenkica i predivnog društva.
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 18:11
Kukuljevićeva smotra to si dobro rekla ja sam za,radilo se o staru,setu ili kojem drugom kafeu!!!
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 17:28
Suseda ančica, kada ćemo mi na internu, dobrosusjedsku kavicu, recimo u Jet Set?
Puce s Remize su me prošli tjedan odvukle na Ljubljanicu (njih dvije a ja sama), bilo bi red da napravimo Kukuljevićevu smotru....
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 16:13
je i ja tako kažem
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 09:53

draga moja, ja vidim da se tu slabo i druzimo, nema vise kao prije svakodnevne kave...........steta, tako je znalo biti lijepo.....

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.