Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 58> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mmmmm, ne! Pokušaj ponovo!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
izzy=wendy?
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hvala! Na toj radionici nije bilo baš puno ljudi, a ja sam tamo bila (baš kao i sinoć i vjerojatno među svima vama ovdje) najbalavija - junior klasa od samo 28 godina (već?!?!?!)! Sigurno smo se vidjele... |
|
![]() |
|
I meni je bilo jako ugodno i veselo, no sljedeći put bi trebale zakupiti jedno krilo restorana da nesmetano razmjenjujemo dobra! A ti samo raspali po satu, ne možeš pogriješiti - kreni odmah, čekam slike! ![]() |
|
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Prekrasni radovi Izzy. Nešto novo i zanimljivo. Samo tako nastavi.
Mora da smo se vidjele na radionici obostranog decoupaga. Sve čestitke još jednom
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Izzy evo mene opet...još uvijek sam pod dojmom sinoćne kavice...a kako mi tvoji satovi ne izlaze iz glave išla sam ih ponovno sve pregledati i čini mi se da ću se i ja okušati u tom dijelu!!!!
Naime kada sam se vratila iz Njemačke donijela sam jedan prekrasan sat kao uspomenu. Dobila sam ga od bivših kolega za uspomenu... I zaista je bio poseban, onako u plavim tonovima a umjesto brojeva su mu bile ribice...
I dugo mi je visio na zidu ali kako je moj sin rastao sve češće je napucavao loptu po kući i u takvom jednom napucavanju je moj sat nastradao... Bila sam jaaaako tužna ali šta napraviti...???
Tako da ću vjerojatno probati nešto izvesti...
A tebi svi komplimenti za radove i za društvo...bila si jaaaako ugodna....
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
opet ja...ovo novo sto sam videla je bas super
![]() ![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Sve je prekrasno, prekrasno, prava si umjetnica
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Krasna kutijica. I meni su najdraže stvari koje su lijepe ali ne samo to nego i da imaju neku svrhu. Ugodno vam druženje.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I ja, i ja...i ja bih htjela vidjeti to čudo od žene... Samo da znaš stol koji bude najglasniji to smo mi...
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
tako je!! odlično, držim fige da stigneš!!
![]() |
|
![]() |
|
Kad si me tako lijepo zamolila, kako da odbijem?! Reći ću vozaču busa nek da gas, pa se možda uspijem pojavit oko 17 sati! Bit će mi drago da upoznam veselu skipu s ovog foruma!
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ajde izzy dođi nam bar na kratko, baš bi te voljela upoznati!!
|
|
![]() |
|
Vidjela sam, primam na mail sve poruke sa foruma, ali nisam sigurna hoću li uspjeti stići jer sam sutra na terenu u Varaždinu, ali budem ponijela par salvetica sa sobom pa ću ući u Medu u mahati s njima pa tko me skuži! Potrudit ću se u svakom slučaju!
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Draga, je si li vidjela ovo:
Kavica u Zagrebu
19.02.2009. - četvrtak Staro mjesto: Zlatni Medo, križanje Savske i Vukovarske Vrijeme: 16.15 na dalje Meni je trebalo jako dugo da pohvatam konce, pa se ne ljuti ako si znala no bilo bi lijepo vidjeti te!
|
|
![]() |
|
Ah, dobro je - nisam jedina koja vrši teror nad svojim sustanarima!
![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
javlja se još jedna strijelica koja voli isto tako da su predmeti lijepi i funkcionalni, i da je sve uvijek na svom mjestu, čime izluđujem ukućane. .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
izzy svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
Ne znam kakve su ostale Strijelčice po tom pitanju, ali volim kad su mi predmeti lijepi i funkcionalni u isto vrijeme! Kupaonica mi je manja i imam samo jedan mali ormarić, ostalo je "izloženo" po policama pa se potreba nametnula sama po sebi... Ostale ideje čekaju izvedbu!
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Fenomenalka, prepuna ideja!
Kao prava horoskopska bikica uvijek težim izradi uporabnh stvari ali nikada mi ne bi palo na pament napraviti takav "ukras" za kupaonicu!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |