bubamara - novi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 22> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
premalo se družiš s nama ( mislim klafraonice poput subotnje)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
bubač,ispala ti je super,baš gledam tako ti se dobro raspucalo,super, sviđa mi se što si uz ružu stavila i ovaj tekst |
|
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Romantika je u zraku, ovaj mislim u kutijicama
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
o bubooo cveteki....bravo, jako lijepo i konacno da si se uhvatila cveteka
|
|
![]() |
|
Sandra.L ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Prekrasna kutijica! Daj mi, molim te, reci kako si razvlačila (u kojim smjerovima) taj dvokomponentni da su ti ispale tako raznolike pukotine? Je li to medium?
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Ma ni vrag da si još u strahu i da još nisi probala?
|
|
![]() |
|
Sandra.L ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Danas ću... Vidjela sam da su joj pukotine drugačije od svih koje sam do sada vidjela pa pitam... A šta da ti kažem, sinoć sam opet nešto testirala, isprintala na običnoj salveti, nije dobro. Bilo bi super da je salveta "gušća", ali vide se lagane rupice iako sam kupila dvoslojne naivno misleći da te svakako moraju biti deblje. A u Mercatoru i Merkuru našla rižin papir tanji od onog iz Towera, ali nema bijeli... kako čudno!
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
sandra ovo je medium....i ja sam ti to nanosila prstima....prvo step 1 tanko i zatim step 2 malo deblje....a u pukotinama je zlatni prah...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Bubi stvarno si me iznenadila...rad je pravo profesionalno napravljen iz moje amaterske pozicije....
Bravo super je nadam se da se sada pravo bacaš na posao i da stavljaš sve slikice da se divimo...
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Mogu ti reći da baš dobro mackaš!
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Bubi kutija ti je više nego savršena, a za dvokomp. nemam riječi, ja sam strastveni zaljubljenik u stopove...
super si stopila boje, ružu i teks...baš je sve taman! ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
fala curke!!
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Jako, jako lijepo radiš. Ajme što su slatke kutijice
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Joj mala, pa ti imaš zlatne prsteke a i kompozicija ti je fantastična. Bravo, sve brže sazrijeaš!
|
|
![]() |
|
iako nisu gotova, nemaju još mašnice, nisam mogla izdržat da ne poslikam....baš sam zadovoljna kak su ispala, al su mi ova prva dva sa sitnim cvijećem ipak nekako najbolja, te salvete su mi ko stvorene za jajca....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Diiiiivnaaaaa suuuuu!
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajme, prekrasno. Imaš li ti cvijetića (salveta). Ja bi otkupila!!!!
|
|
![]() |
|
Stvarno su prekrasna jajca moram to još jednom napisat, nisam to dovoljno lijepo istaknula
|
|
![]() |
|
fala vam curke.....
saara te sam salvete kupila jučer na sajmu, jedna bijela, jedna zelena i roza koju još nisam napravila, no svaku sam našla po jednu.....i ja molim ak netko ima cijeli paket....vrlo rado bi ih kupila.... |
|
![]() |
|
čak nemam ni cijelu jer sam od dviju salveta polovicu izrezala almi....podijelile smo bratski....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |