Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 56> |
Korisnik | |
Jazz ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kutije su fantastične ... za prijateljicu, prijatelja i ova zadnja ... nemam riječi... moj naklon :)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
saara, moram se priključiti curama koje te hvale...stvarno su ti radovi prekrasni!!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Saara svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
i ja se prikljucujem druzini s pohvalama
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Puno vam hvala. To mi puno znači
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Saara išla sam opet iz početka i moram ti stvarno reći da si majstor za shabby stil....koji je i mene osobno jako drag.
Osim toga vidim da su i tanjuri napravljeni profesionalno a kako kažeš da nisi bila na tečajevima onda mogu samo reći da si pravi umjetnik i profesionalac...
Moji prvi radovi su bili u najmanju ruku smiješni....mada ni sada nisam nešto puno uznapredovala ali ovoliko koliko radim i koliko mi treba meni čist ok.
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Za neke radove nisam bila na radionicama. Ona kutija s violončelisticom, a onda je jedan vikend bila radionica u Dbk i tu san shvatila gdje griješim...samo, voljela bi naučit još nešto novo. Možda će bit prilike.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
U svakom slučaju možeš biti ponosna na sebe...
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
kutija ti je krasna
![]() |
|
![]() |
|
Evo dovršenih jajaca
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Baš su vesela, a posebno mi se sviđa ono s pikom (bubamarom)!
![]() |
|
![]() |
|
A evo i pogleda s mog prozora na Dubrovnik. SNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIJEG
![]() ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
saara, krasna su ti jajčeka..di si našla one kapice?
|
|
![]() |
|
vjerovala ili ne, čisto ti zavidim na pogledu
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
lepo,lepo...kako su slatka jaja....bravo
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Ja išla slikat snijeg, nenaviknuta pa me persijana opalila svom snagom po glavi (od vjetra). Mislim da imam potres mozga.
Kvačice su kupljene u chemacu, a perlice ispod kvačica(cvijetiće) davno gdje su materijali za šit. |
|
![]() |
|
na te cvijetiće sam mislila...super izgleda ovako...kompletno.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala puno. Ima ih još sigurno negdje za kupit. mislim da sam jednom davno vidjela u Zg u Rotondu, blizu trga.Ma sigurno ih ima u butigama s materijalima za šivanje.
|
|
![]() |
|
hvala ti na info...pogledat ću kod nas negdje u takvim dućanima.
|
|
![]() |
|
Ako ne nađeš javi pa ću ja pogledat u DBK
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |