Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 58> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
stvarno si to super napravila
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ideja za namjenu kutijice kao i sama izrada čista 10
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Krasna kutijica! |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hvala cure, joj imam brdo ideja, ali uvijek kratka s vremenom a i period je nekakve nestašice materijala po našim hobby i ostalim dućanima, ne znam kako se vama čini?
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Izzy svašta sam već vidjela gdje se drže "te" stvari ali ovo...jako sam se nasmijala tvojoj dosjetljivosti...
Evo vidim da si i ti radila sa ovim 2k lakom...moram ti reći da se i ja spremam.
A tvoj rad je definitivno prelijep...
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jako lijepo. Baš jako lijepo. Bravo i dobro došla
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
doista posebno...bravo
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
izzy, sve više me oduševljavaš!!!
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hvala! Ide odmah krasiti kupaonicu (i ne moram više sakrivati kutijice s potrebitim stvarima po ormarićima)!
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
znam koji..imam ga...stvarno ti je super kutija!! |
|
![]() |
|
Onaj porporina prah, tamniji brončani...
|
|
![]() |
|
krasno ti je...a u 2k si utrljavala prah ili boju?
|
|
![]() |
|
Čini se, zar ne? Ali nije, obični lak u spreju (za aute) i to u jednom sloju! Nikako da se odlučim na taj kristal lak, nekako mi je preskup...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pitajte sve što vas zanima premda sam još jaaaako daleko od nekakve majstorice! U međuvremenu sam napokon uspjela složiti jednu kutijicu s "podvodnim" motivima. Mala je, a i shvatiti ćete zašto!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I na kraju, otkrivam uporabnu funkciju zbog čega je i kutijica rađena, molim bez smijanja! ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
hahaha i ja ga tamo vidim
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Imam jedan sat koji čeka pravu inspiraciju, ali prvo moram razmisliti odakle da mu priđem. Ako gdje zapnem, pitam te, jer ti si majstorica za to.
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Draga moja...radovi su pravo osviježenje...vrlo lijepe kombinacije motiva i vrlo pedantna izvedba.......posebno su mi se svidjeli satovi.....
![]() ![]() Ovaj bi u potpunosti odgovarao i za moju kuhinju ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo me s terena, huh! Hvala cure, vaše pohvale mi puno znače! Sanjam - dobro si shvatila - prvo salveta (ili decoupage papir) pa boja pa lak. U slučaju one moje zdjelice sa cvijetovima išao je najprije Sotile crackle lak, pa salveta pa boja pa onda opet salveta koja se vidi s vanjske strane zdjelice pa lak. Inače kod satova nakon salvete ubacim rižina papir pa onda obojam jer mi taj papir da finu strukturu, onako vene...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |