Identifikacija biljaka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
![]() |
|
Mina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 6 |
OK. Hvala, pogledat ću.
Pozdrav. |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Meni isto liči na krizanteme
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Ajde odi na balkonsko cvijeće i pogledaj temu "Krizantemice".
Koliko ja vidim to je jedna vrsta krizanteme, ali možda griješim. Vidjela sam i onu prvu sliku i odmah sam na to pomislila, a sad sam u to još sigurnija. ![]() |
|
![]() |
|
Mina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 6 |
nema problema, sad sin ide u nabavu
------------------------------------------------------ Evo maknula sam gore staru sliku, stavila dvije nove, pa pogledaj Ažurirao Mina - 30 Rujan 2007 u 19:09 |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Dobrodošla u naš mali kutak
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Evo da se i javim. Prvo da se zahvalim Andrei na dobrodošlici. Pošto se tu nalaze pravi znalci što se tiče cvijeća i svega vezanog za cvijeće i vrt trebam vašu pomoć. Zanima me kako se zove ovaj cvijet. Nema ga nigdje na internetu sve sam pretražila!! Ako jesam? Dakle, ovaj svijet cvate sada tj. u 9. i 10. mjesecu. Prekrasan mi je sada za jesen. Molim pomoć. Unaprijed hvala svima na pomoći. Pozdrav, Ažurirao Mina - 30 Rujan 2007 u 19:08 |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |