Gioiaa-dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 39> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Horti sto mi se svidja
slika je sa neta ![]() ![]() rado bi ih nabavila ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Gledala sam njihovu ponudu, stvarno imaju super lukovice. Sjeme sam već kupovala od njih. Ove zime nisam jer sam čekala da dobiju Phormium pa nisam dočekala.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
statuin katalog ili flore ekspres
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Da ponovim: kojeg kataloga?
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Kojeg kataloga????
![]() |
|
![]() |
|
kupila sam sjeme zevalica,seboja i ukrasnog ladoleza(c.tricolor),polj.apoteka prepuna lukovica ali nije mi se cena svidela,jeftinije je naruciti preko katologa,i sad se dvoumim sta da radim
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() nista ne radim,a i sta bi po ovom vremenu? |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Patkice su zakon (kučica još bolja)i Nero naravno
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Za Nera i patkice
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
ma uzivaju gogo,nista ih ne moze spreciti da se okupaju
![]() ![]() ![]() problem je naci ko da mi to uradi. |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Kod tebe je sve prekrasno i zimi. Kućica za patke od kukuruzovine je savršena. Joj, samo mi zebu noge kad vidim patkice kako se brćkaju u toj ledenoj vodi |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
zeza me "K"
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja tebi i Neru i patkicama isto želim proljeće - neka vam što prije dođe na vrata - tek onda tvoja basta ima pravi smisao.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kako ja zeljno ocekujem prolece!
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Uh snijeg, opet....e to si više ne želim ove godine
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
sve je ovo čista idila na fotografiji, ali ja željno očekujem da se sve počne zelenjeti i šareniti od cvijeća i drveča, pozz Neru i patkicama, a i ribicama u akvariju.
|
|
![]() |
|
jucerasnji prizor
![]() sreca sto danas sija sunce,topi se...al jutros je bilo bas hladno,patkice nemaju taj problem,jutros sam ih uhvatila kako izlaze iz vode ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Kod nas je isto jako zima,sve štipa za nos
![]() Uživaj u svom kučnom vodenom " vrtu",sa svojim ribicama, jer kad vani zatopli skakutat češ po svom vrtu ko i svi mi ostali ![]() |
|
![]() |
|
dok vi sijete,sadite i presadjujete,ja sam danas napokon resila da sredim akvarijum,prokuvala pesak,nalila vodu,sad prokuvavam kamenje,predvecer cu posaditi travu(bar to mogu) i sutra vratiti ribice da uzivaju u cistoj vodi
![]() napolju nemam sta raditi,sve je pod snegom,fontana jutros bila zaledjena,pa smo izlupali da bi patkice plivale. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |