Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 58> |
Korisnik | ||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hvala Iris! To su nekako i posljednji radovi, baš i ne stignem puno u posljednje vrijeme...
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Fantastični radovi! Satovi su ti...ostala sam baz teksta...stvarno sam oduševljena! Sve je tako maštovito, uredno...Kako si izbušila rupe na staklu (za satni mehanizam)? Kakvo je to staklo? I da ne zaboravim, drago mi je da si s nama! Dobro nam došla!
|
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Draga dada28... Hvala na dobrodošlici, doista sam trebala objektivna mišljenja da znam da li sam na dobrom putu ili ne. Staklo za sat sam naručila kod staklara po dimenzijama koje sam odredila, on ti nareže staklo, malo obradi rubove (premda sam kasnije morala to malo dorađivati brusnim papirom) i tražiš ga da ti izbuši rupu u sredini određenog promjera, a mislim da je to 1 cm. Mehanizam možeš kupiti u Chemacu i mislim da sam vidjela u Lumosu, ali sam znala kupiti jeftini sat u Offertissimi pa ga rastaviti, uzeti mehanizam i po potrebi malo obojati kazaljke i sl. Eto, nadam se da sam pomogla! |
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Hvala na iscrpnom odovoru! Možeš li mi napisati, kolika je debljina stakla? |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Izzy, dobro nam došla, tvoji radovi su pravo osvježenje, drugačiji, sa nekim novim salvetama, svi mi se sviđaju, bravo
|
||
![]() |
||
|
Debljina stakla je 4mm. Ako uzimaš deblje staklo onda pazi da uzmeš i satni mehanizam koji je duži, onaj dio koji ti prolazi kroz rupu od stakla - ima duži (15mm) i kraći (5mm) kod kupovnih mehanizama. Ako budeš kupovala sat pa ga rastavljala, onda nekako ideš na rizik jer ne možeš procijeniti kolika je dužina mehanizma.
|
||
![]() |
||
|
Hvala Otok! Ima puno tvojih radova koji mi se jako sviđaju! |
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
nemam više što dodati,otok je lijepo napisala i ja se pridružujem , dobro nam došla i nastavi tako
![]() |
||
![]() |
||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
|
Izzy dobrodošla
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Ups, krivi smajlić! Nisam vidjela da radi nešto nepristojno....
![]() |
||
![]() |
||
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
|
Vrijednice mala, sve mi se sviđa, bravo za ideje i kreativnost i super mi je to što je i mama zajedno s tobom u tom hobiju. I ja se po malo bavim decoupagem i moja malena od 4.5god. voli gledati i malo se uključiti u izradu..samo naprijed
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Bolje biti vjetar nego list!
|
||
![]() |
||
|
Hvaaalaaa! U društvu je uvijek zabavnije, uvijek se dogodi kvalitetan brainstorming kad netko zapne! A klinci su posebno kreativni, treba im samo pružiti priliku...
|
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Bravo Izzy za tebe i mamu.. zaista predivinh stvari vidjeh od tanjura do satova.. barbo bravo!!
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
sat za tvoju kuhinju mi je fantastičan,bravo!!!!!!!!
|
||
![]() |
||
|
Hvala ančica! Prava je rijetkost da nešto od mojih rukotvorina ostane kod mene, inače sve podijelim za poklone za rođendane i sl. prigode!
|
||
![]() |
||
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
|
Krasni su ti i tanjuri a i satovi. Ja se na staklu još ne usudim raditi, ne znam odakle bih krenula. Moraću to malo proučiti.
![]() |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
divni su ti radovi
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |