Naš početak |
Odgovori | Stranica 123 22> |
Korisnik | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 21:17 |
Budući već jako dugo gledam i nikako da počnemo stvarati naša djela, našle smo vremena i za to!!! Svako mišljenje je vrlo dobro došlo jer smo stvarno početnice u ovome!
Prvo da se predstavi glavna mamina pomoć: Djelo mamine pomoći Nisam zadovoljna kako mi se na mjestima raspucao lak, ali svaki početak je Srećom kaj su hibiskusi predivni, pa nam je ovaj rad ipak najdraži! |
|
Sponzorirani linkovi | |
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glavna mamina pomoć očito ima genetsku crtu ka kreativi, svaka čast! A hibiskusi su predivni, moja mama bi se otkačila na ovaj motiv s obzirom da ih obožava... Samo hrabro, i ja sam tek početnica!
|
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
opa jako lijepo!!! baš se dobro raspucalo, ne znam zašto nisi zadovoljna....a ja iskusnija cura??? hmmm, ja sebe radije još svrstavam u početnike
plus kaj ti imaš i pomoćnika tak da buš ti mene začas stigla...... |
|
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andrea...dragao mi je da ste se vas dvije odlučile otovriti svoju temu
Kažeš da nisi zadovoljna sa raspucavanjem....stvar može biti u debljini nanešenog sloja kraklea ili u debljini nanešene druge boje ali i u načinu nanošenja.....kako si nanosila drugu boju, kistom ili spužvicom? Inače, možete biti zadovolje i ponosne na svoje prve uradke...samo naprije cure....posebno mi je drago što mama i kćer imaju zajednički hobby Ako trebate kakvih salvetica...samo javite |
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slikicu sa hibiskusima sam gornju boju na lak stavljala sa spužvicom. Nekak mi je na mjestima ispalo to čudno, kao da nije dovoljno boje bilo na spužvici, a kada sam išla ponoviti tapkanje po tom mjestu ispalo je još gore.
CD sam radila skroz sa kistom, ali je curka stavila puno ljepila za salvetu pa se razmucalo. Curka, malo ima strpljenja, ali kad se primi kista uživa. A i kad joj mama počne dijeliti savjete (naravno da i pretjera) ona odmah odustane. Još smo mi toga pripremile, ali nismo dovršile, sada se dosta maškaramo! |
|
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto...već smo detektirale u čemu je stvar...
Kad se jednom boja raspuca...nikako nemoj ponovno prelaziti bojom po tom mjestu jer se rijetko kad ponovno lijepo raspuca....osima ako ispod ima jaaakkkoooo puno kraklea |
|
Vilavita
Mladi grm Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
curke moje samo naprijed...iodlično za početnice, Luc i ja smo početnice, ali smo optimistice.....
Sam da ja skužim kako stavljati sličice..ili tebe ugnjavim.....pa ćemo vam se pridružiti
|
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konačno da vidimo i tvoj rad.Više pomočnice nego tvoj no da ne ispadne da ti ništ ne radiš
Andrei(pravoj),slikica sa hibiscusima je prekrasna.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za glavnu maminu pomoc ,i stvarno su hibiscusi
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andrea ma bravo...
Vidiš da uopće nije bauk... skužila si da moraš paziti u kojem smjeru nanosiš krakle pa tako moraš nanositi i boju. A problem si dobro prepoznala...što imaš više boje na spužvici više ti se raspucava, a ti si vjerojatno imala ponekad i manje boje pa su i pukotine manje...
Također moraš dobro paziti da po istom mjestu ne prelaziš dva puta jer se neće raspucati, a ako imaš negdje sitnu greškicu to možeš riješiti tako da na prst staviš malo boje i lagano je utupkaš na željeno mjesto.
P.S. Ovo su sve plaćeni savjeti od tete Vesne...
A žena zna posao...
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne razumijem se u proces izrade, ali znam što mi je lijepo a što ne, a ovo jest lijepo, pozdrav maloj ljepilici
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super!
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, već dugo sam si mislila kam da stavim kokosovo brašno, pa i zmislila se!!!
A ovaj čupić pripremila do krakla, i sad si razmišljam kako nisam zapamtila otkud sam počela ga stavljati. Znam jedino da je smjer tackanja bio odozgo prema dolje A princeza nije dočekala majstoricu da završi slikicu, ali mama se potrudila ukrasiti sa srcekima i cvetekima. |
|
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo cure, super su vam radovi, samo tako...............
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne kudi mi malu"šegrticu"AndreaMožda je čekala novi val inspiracije a ti joj odma ideš prčkati po njenom radu
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo andrea...početak je odličan! neću ponavljati raspucavanje, cure su ti sve rekle...
a kod ovog ćupića nije bitno odakle kreneš...naprosto kreni od vrha i spužvicom tupkaj redom i otprilike jednakom količinom boje...ne moraš krenuti bojom odakle i krakleom...
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlično!
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha, ma tko bi dočekao da mojoj princezici krene inspiracija!
Svaki savjet mi je dobrodošao. Kod ove kantice za kokosovo brašno nisam baš zadovoljna, nekako mi se čini predebela ova akrilna boja. Da, zaboravila se ja pohvaliti kako sam se uvjerila da akrilna boja i cracle brzo silaze sa laminata. Na slikicu hibiskusa stavila keramičku pločicu, ali naravno, tako da je slika bila priljepljena uz ker.pločicu i slikica sad izgleda , ali bar sam uspjela laminat spasiti (sastrugala boju) za novi pokušaj. |
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, večeras mi priznala "šegrica" da očekuje val inspiracije, ali tek kad posjeti Vž i okolicu. To je mamina kći!!! |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sam ti rekla,samo čeka pravi trenutak inspiracije
Sad ja razumijem bolje tvoju kćer nego ti
|
|
Odgovori | Stranica 123 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |