Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758> |
Korisnik | |
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jesam li dobro shvatila, lijepiš salvetu, bojaš (i preko salvete?) i na kraju lakiraš.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
i ja se pridruzujem pohvalama i divljenju za satove...volila bih i sama nesto slicno pokusati...odusevljena sam...
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Ponovo sam sve pregledala, satovi su stvarno otkriće, nešto stvarno novo, odlično radiš, baš smo sretni što si nam pokazala slike.
Zaslužuješ
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Zadnje što sam uspjela napraviti je ona zdjelica sa cvijećem s vanjske i unutarnje strane, a to sam radila na Lumosovoj radionici prije 2 tjedna - to mi je prva radionica u životu. Inače sam, kao i većina ovdje, samouka tako da na radionici nisam naučila ništa što već prije nisam isprobala ili vidjela na netu ili u časopisima (iako sam se nadala da hoću ali je teško stisnuti sve u 2 sata radionice)! Tako da mislim da ću i dalje ići onim principom instinkta, logike i metode "pokušaj - pogreška"!
|
|
![]() |
|
Hmmm, ne prodajem satove (a ni ostalo) jer nisam bila baš sigurna koliko se ljudima sviđaju što je i jedan od razloga što sam "upala" u ovaj forum, da dobijem bar malo feedbacka od osoba koje se bave time! Satovi su uglavnom bili namjenjeni "kućnoj" uporabi...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Izzy kao prvo dobro nam došla!!!
![]() Kao drugo radovi ne da su ti dobri nego su fantazija...uživala sam gledajući ih...Moram priznati da si pravo osvježenje na ovom dijelu foruma i točno se vidi na imaš svoj stil, što mi je opet izuzetno drago.
Satovi su me jednostavno oduševili, da li ih prodaješ???
Netko je već prije spominjao satove ali se ne sjećam da sam ih vidjela kao gotove radove.
Tvoji su
![]() Sve pohvale....
Čini mi se da si išla na neke radionce pa ako ti nije problem da kažeš šta si sve učiila...
Još jednom bravo i drago mi je da si nam došla!!!
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
izzy, radovi su ti predivni. .i baš lijepo što si nam se pridružila. .
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Predivni su ti radovi, baš mi je drago da si nam pokazala. Svatko novi donese nešto novo.Bravo, s nestrpljenjem čekamo nove radove.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divni su ti radovi
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Krasni su ti i tanjuri a i satovi. Ja se na staklu još ne usudim raditi, ne znam odakle bih krenula. Moraću to malo proučiti.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ančica! Prava je rijetkost da nešto od mojih rukotvorina ostane kod mene, inače sve podijelim za poklone za rođendane i sl. prigode!
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
sat za tvoju kuhinju mi je fantastičan,bravo!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Bravo Izzy za tebe i mamu.. zaista predivinh stvari vidjeh od tanjura do satova.. barbo bravo!!
|
|
![]() |
|
Hvaaalaaa! U društvu je uvijek zabavnije, uvijek se dogodi kvalitetan brainstorming kad netko zapne! A klinci su posebno kreativni, treba im samo pružiti priliku...
|
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Vrijednice mala, sve mi se sviđa, bravo za ideje i kreativnost i super mi je to što je i mama zajedno s tobom u tom hobiju. I ja se po malo bavim decoupagem i moja malena od 4.5god. voli gledati i malo se uključiti u izradu..samo naprijed
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
Ups, krivi smajlić! Nisam vidjela da radi nešto nepristojno....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |