Gioiaa-dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 39> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eto kakav je dan, znam da ce jedino Nero uzivati ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Zato je i simaptičan. Naš je maza, krpica - pa i on mi je simpatičan ! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja sam,pa iako je nestasan
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Gio, Žika je predivan, da su mi se ovo ljeto svidjele patke već sam ti rekla, ali ja sam ti bolesno zaljubljena u pse.
Ovaj tvoj je presladak!
|
|
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Slatke životinjice.
Bez njih bi dvorište bilo pusto. |
|
![]() |
|
ma sta je ona tu sakrila,mora da ima nesto za mene
![]() jaaa???!!! ma nista ne radim,igram se ![]() ![]() evo ko je gazda u vrtu,naravno patka,a Zika je prati u stopu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lisac,cim mu pridjemo on odleti
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ne volim ga niti vidjeti, to je neravnopravna borba, nek si nađe nekog sebi ravnog, a patkice nek pusti u miru. Reci mu to sutra kad ga vidiš i pusti Nera neka ga napraši.
Imače moram priznati predivna ptica.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Priroda zna biti stvarno okrutna...stvarno šteta za patka.
|
|
![]() |
|
pre neki dan sam uslikala jastreba,svako jutro je na orahu,ceka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
i ja
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Gioiaa, željno iščekjem sličice penjačica, boja je predivna! ...a i ostalog djela vrta...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vidim da bi se Hoya najrađe kupala zajedno s njima u fontani, a ja ti želim puno sunca, mislim da će sutra konačno i kod nas proviriti .
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
:)))))))))
evo stigli oblaci, kisa ce pasti sigurno...dve penjacice zasadjene,MKM se potrudila da ih zastiti.Sta je sigurno sigurno je. patak Zika i patkica su bome danas uzivali u fontani,zavidim im. |
|
![]() |
|
Skoro bi obukla kupaći jer se on brže suši
![]() |
|
|
|
![]() |
|
nisam...danas cu,trenutno je pretoplo pa sam pobegla u kucu
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Draga, jesi ružicu posadila?
|
|
![]() |
|
mogla bih i postom jer mi je stigao katalog Ingegnoli,prijatno sam se iznenadila,nisam ni sanjala da ce mi ga poslati...sjeme mi donesu moji Talijani,rodjak,tetka itd.lakse mi da njih zamaram:))
eh,jucer sam se vala naradila, ciscenju nikad kraja,i sad se spremam da zavucem rukave,dan je kao stvoren za rad...odoh |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Gio, da li naručiš iz Italije poštom ili ti neko donese? Ako je poštom, kako je sa carinom??
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Odlično, odlično, baš mi je drago da te muči tih "milijun" ideja jer znam da ću uživati kad ih vidim ljetos u tvom vrtu.
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |