Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 137138139140>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 23:12
Moram maznuti Jasmini ovaj smajlić jer baš tak sad ja izgledam
Budući da sam kod svake slike bila ovaki jedini zvuk je bo"jooooooooj ...."ne znam kaj da na kraju velim.Izdvajati ništ ne mogu(ova kućica stara mi je strašnaaaaa)..eto na već sam izdvojilasmile42
Kat.rea
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Cvita View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 261
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 22:51
Baš je sve lijepo uklopljeno, a ima i zelenila i šarenila. Vrtlić za 10!!!
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 21:59
...neznam sta reci..srecom pa imaju ovi smajlici ...sve je jako lijepo..boje..trava..panjevi...bas sve !!

...
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 21:38
Hvala cure, ali daleko je to od raja. Problem je i to što je parcela relativno mala, kuća skoro na sredini, pa ni sa jedne strane nema baš puno mjesta. Odnosno nema mjesta za drveće. Čak ni grmove koji nisu pogodni za šišanje ne mogu saditi. Ima mjesta za Reu da ona može trčati oko kuće smile96.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 21:32
Hvala SilveK, ali nije cvjetna oaza, to i je ono što mene mući i što hoću mijenjati. Cvjetna je u kratkim periodima, ali i glicinija i zvjezdani su veći dio godine zeleni. A ja hooooću bojesmile107, hoću više cvijeća koje cvijeta kroz godinu. Dojadilo mi je zelenilo. Jest da zelenilo smiruje, ali boja daje život i živost. Ideja sam prikupila, sjemenja što kupila što užicala, pa se nadam da će već ove godine biti barem mali pomak u željenom smjeru.
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 21:27
Prekrasno dvorište i vrt smile55, pravi mali raj!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 21:16
Bio je užitak gledati slike tvog vrta, svaka čast, prava cvjetno-zelena oaza!!! smile57
Na vrh
jasminaaa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jasminaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 21:14
Pa kod tebe pravi raj,kat.rea.Vjerujem da svi uživate u ovoj ljepoti a posebno rea.Imaš vrt za deset  .Sve je prekrasno. 

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 21:03
Nisam ni ja znala kako se zove taj puzavac, pa sam išla malo tražiti i googlati. To je zebrina pendula.
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 20:24
Puzavica oko banane mi je fantastićna.Smile Što je to?
Panj je fenomenalan, ja žicam svog Z da ide u šumu srušiti bar stablo-dva za tako nešto...a on viće: budem...budem....Cry
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 20:21
Može hvala puuuuuuuuuunosmile128
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 20:18
Triša samo za tebe

P.S. za veču sliku klik na nju
poruka ažurirana 01.02.2014.
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 20:15
to je taj drugi panj

To je bio orah, kojega ja nisam dala rušiti kada smo sagradili kuću. Odrezali smo mu 2 grane koje su smetale za krovište i 10 godina mi je radio hlad, ali je počeo trunuti na mjestima gdje su bile grane i naginjati se prema kući, pa smo ga morali ipak srušiti. Ovaj donji dio je zdrav, to je korijen, a onaj natrunuti dio je dobio mjesto pred ulazom u kuću.

Ivanić-Grad
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 20:09
Jugoistočna strana kuće i terase

E tu je banana bila još mala i u tegli, obrasla nekakvim puzavcem, do nje je irezina, također u tegli. Banana je sada u podrumu u bubnju vešmašine, a na prolječe će dobiti stalno mjesto, vjerojatno tu negdje blizu drugog panja.

Ivanić-Grad
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 19:53

Od mene samo jedno veliko smile120i 100  × smile141

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 19:49
Triša čekala sam novi kompjuter, odnosno meštra da dođe, jer je stari bio u komi, riknula CD pržilica na njemu, USB priključka nije imao, pa nisam mogla do svojih starih slika, a javljala sam vam se sa kompa MPS. Eto to je razlog.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 19:45
Mamaa, zašto mahunicu? Lakše ju je dobiti povaljenicom, pa ti mogu ovoga ljeta povaliti granu. Osim ove stare imam još dvije mlade koje sam uzgojila iz povaljenica i koje formiram u drvo, a to češ vidjeti ovoga proljeća na ovim stranicama.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 19:42
Originalno poslano od člana domingo domingo napisao:

Kakvu zemlju imaš ispod glicinije.......meni nije uspijela
pojma nemam kakva je zemlja, znam samo da smo jako puno morali nasipati zemlje oko kuće, a taj dio je još povišen na visinu terase, tako da je dosta suha zemlja, a i južna je strana kuće. Sječam se da smo zemlju dobili sa nekog gradilišta gje su radili iskop, a to je bila ledina prije, tako da nije baš erste klase.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 19:36
moja terasa u jesenskom ruhu

ups, tu se vidi ruža pokrivačica tla u ne baš reprezentativnom izdanju

i pogled prema terasi

Ivanić-Grad
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 19:35

Sve je supeeeeeeeeer.smile64 Ali nešto je posebno.. glicinija.. smile93Predbilježavam se za jednu mahunicu ako možesmile58

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 137138139140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.