Silvekin dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 47> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
danas smo svi mi kontinentalci savršeno iskoristili neradnu subotu i bili po našim vrtekima i nešto radili
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma ti si nevjerovatna
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Sijem...prerano je, ali ipak sijem
![]() Prvo sam si pripremila 10 teglica, mislila sam da bu dosta, ma kaj god ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Svašta tu ima zgodnog, a kako tek uredno izgleda.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Juupi! Imaš Incravilleu. Kad nikne šuma klijanaca zovi me u pomoć za rasađivanje
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Silvek evo me malo kod tebe...čitam šta sve sadiš i kako si aktivna i padne mi na pamet kako bi to izgledalo kod tebe da živiš u primorju... Da li bi ti imala vremena za jest i spavati??? Nemoj me pogrešno shvatiti ali čitam i ne vjerujem kako si neumorna...moj duboki naklon...
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
svaka cast SileK
![]() |
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Bravo Silvek
slićno je i kod mene.......znam kako sam prošao prošle godine pa mi gotovo ništa nije uspijelo. Zato sad imam mali staklenim uz kuću i uvijek je temperatura i do 7-8 stupnjeva veča nego vani. |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Jedino što mogu reči je
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Horti, bum ti spremila malo sjemena
![]() Domingo, dobra je ideja staklenik....u budućnosti ga namjeravam nabaviti ![]() Otkud mi tolika energija? ![]() ![]() ![]() ![]() Danas sam konačno obrisala jednu biljku s popisa želja - vilburnum opulus, kupila sam ju u jednom vrtnom centru za samo 24 kn ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej Silvek, niti u Rijeci još lukovica nema, sve staro što je ostalo od lani, ali kad dođu lukovice mislim da ću morati još nešto i ja, pa razumijem tu ovisnost.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Zbilja Silvek da mi ovisili o našim čakovečkim "vrtnim Centrima" vrteki bi nam zgledali jako siromašno.
|
|
![]() |
|
Danas sam odjurila u Baumax po nove biljčice....unatoč njihovim cijenama morala sam nešto kupiti
![]() Vrijeme je ![]() A u teglicama sve niče, paradajzići, incarvillea, achilea.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Što se tiče rasta i moje su biljkice izdužene, iako su pred samim staklom, jedva čekam da vidim što si sve sijala, odoh vidjeti.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Silvek,ti buš imala berbu prije nego ja počnem saditi išta na vrtu.Meni se čini da je još previše hladno za prčkati po vrtu,a i mokro je.
|
|
![]() |
|
Ja bih isto sadila neko povrće, a gore kažu seljani ništa prije prvog maja, pa to je glupo, sadit ću ja ove godine prije, tko ih šmirgla, šta oni znaju, oni još uvijek imaju starinske metode, budem ja lijepo kopirala Silvek tebe i sve ostale, pa ću vidjeti što i kako.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
eh da je meni malo te tvoje hiperaktivnosti
![]() |
|
![]() |
|
Bob treba sijati čim prije, najkasnije u 2. mjesecu, jer je kasnije posijan jako neotporan na crne uši koje ga napadaju, a i grašku ne smeta hladnoća za klijanje, a obožavam ga, pa da nešto izraste prije.
Triša, ako misliš sijati prije, možeš i sijati prešin, njemu ne smeta hladnoća za klijanje, a ionako mu treba do 30 dana da nikne, a osim toga, niti luku neće štetiti hladnoća ![]() Niknuo je digitalis ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sto si jalace stavljala na tavan?moji su napolju u zemlji,citave zime
![]() |
|
![]() |
|
Gio, kupila sam dva jaglaca pred mjesec dana u Baumaxu, u tegli....a više im nutra nije pasalo, nadam se da budu se priviknuli vani
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |