Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 113> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja samo mislim da ovo nij emjesto za onakve rijeci i to je sve od mene, ja se necu svaditi niti ikaj kome zaamjerati jer je to predjetinjasto i fajrunat od mene zaista sada....bez da se itko uvrijedi
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ja sam ih izbrisala...pročitaj pravila pa ćeš shvatiti zašto ali ne brini.....maloprije sam dala otkaz na moderatorsko mjesto i od ovog trenutka neka netko drugi vodi računa o tome
očito vam ne paše moj način /a to je da ne želim svađe/ pa je vrijeme da netko drugi to radi na svoj način
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
zanima me zasto su izbrisani komentari neki???????? sad gledam i znam da sam procital anekaj kaj mi se nije svidlo pa sam htjel anakon razmisljanja prokomentirati a kad tamo nema....dakle opet je pocelo...sramota
|
|
![]() |
|
AKO TKO IMA MOB OD DORI-ST NEKA JOJ JAVI DA SAM JOJ POSLALA PP!!!!!!
OTISLA JE A TREBAM JOJ POSILJKUPOSLATI...I HITNO NAM JEEEEEEEEEE!!!
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
tenk ju veri mač...shvatih
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Zista misliš da nije dovoljno 3 sata po danu? ![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
pa fino zemeš svoje salvetice....dojdeš na sajam....i sama ih ili prodaješ ili se đoraš...i to je to ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
i kako to sad onda ide....mi dođemo sa salvetama koje kanimo mijenjati ili ih unaprijed šaljemo ili..??
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
hoće li biti i malo duže od 19 sati,
|
|
![]() |
|
DECOUPAGE UDRUGA IRIS ORGANIZIRA SAJAM SALVETA KOJI ĆE SE ODRŽATI 21.-22.02.2009. G. OD 16-19 SATI, U SREDNJOJ ŠKOLI FAUSTA VRANČIĆA, AVENIJA MARINA DRŽIĆA 14, ZAGREB
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pusa perlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, velikaaaaaaaaaaaaaa
ancica daj vamo tu kavuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
jutro curke di ste,evo vam kava
gogs i sunce vidim vas da šećete
![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Eh, Jessi, da ti zašiju usta, pukla bi po ramenu i progovorila. Ja sam htjela da to ostane tajna! (ha-ha) Fala curke!
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
i iste smo godine rodjene..ona je sarija dva mjeseca... ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
sam ocu reci da je Perla jedna jako divn a zenica, i mudra tako da znate!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Hippy, riknuo Saari kabel od laptopa, pa ako ga ne kupi danas bude se javila sutra
|
|
![]() |
|
Saara...imaš pp
![]() Požuri s odgovorom...ak misliš da još danas obavim shooping za tebe ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jezus vi ste gor eod mene...koje doba z atracanjeeeeeeeeeeeeeee
franjek sorry ak je od nas...jojimo teeeeeeeeeeeeee
gogs vidimo se sutra
|
|
![]() |
|
franjice kaj nemreš spati, u pol pet čak ni ptićice još ne popevaju a ti več tu, još bedinaš mamicu???
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
ma nemoj, tam sam se i razbolila, ti si šmrcala a ja sam se razšmrcala... sad vas više nemrem pohvatati ni za glavu ni za rep, pusa Tončeku!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |