Lithodora |
Odgovori |
Korisnik | |
DANČI
Pustio korijenje Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 09:19 |
neznam još uvijek metnut sliku,alo taj cvijet mi je prekrasan, ima li netko nekih iskustava sa njim?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da li je to to? |
|
DANČI
Pustio korijenje Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da Tija, to je to - ja sam imala plave boje, nažalost ostala sam bez njega, tražim ga već koju godinu,ali eto nikako da se " sretnemo ".
Imate li kakvih iskustava ili možda koji zaperak ili se to presađuje djeljenjem-neznam ?
|
|
Tija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja to nisam nigdje vidjela u živo a Decora iz Buzeta to još nema u prodaji, tako da ćemo probati pitati Baka Beu da li ona to ima na "lageru" ili zna nešto više o tom zanimljivom cvjetiću.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo jedna plava
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaboravila sam napisati da je slika sa neta, imala sam jednu takvu plavu pred par godina, sada nemam
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je biljka pokrivač tla, odlična za kamenjare i sunčani položaj, sa prekrasnim kontrastom između tamnozelenog lišća i plavih cvjetića
|
|
Tija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne ja još nisam ponosna vlasnica.
|
|
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam je ja.Zgodna je ,ali teško prezimljava.Zapravo joj više smeta zimska vlaga nego hladnoća.Bumo vidli na proljeće.
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima ju i ja ali nisam zadovoljna kako napreduje. Već je nekoliko godina u mom kamenjaru ali sporo raste, vjerojatno joj ne odogovara zemlja, klima, vlaga ili....
Ne spada u moje favorite!
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tek sam je sada otkrila na forumu, zahvaljujući Natalijinom vrtu i kako je za naše područje, potražit ću je. Nezam kada ima cvijetove?
Ima li je naša Baka Bea?
|
|
Rijeka
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |