Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 56> |
Korisnik | ||
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Baš ste drage. Fala
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
Saara, prvo da ti se
zahvalim na salveticama koje su stigle, predivne su, a onda da ti samo kažem da nemam riječi kojima bih opisala ovu predivnu kutiju, zaista je prekrasna, nemoj ni raditi na silu, radi samo kad inspiracija dođe, sve ostalo je bez veze... |
||
![]() |
||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
|
jako lijepa komodica. . |
||
![]() |
||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
|
Bravo Sara, baš romatična komodica.
![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
odlično
![]() |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
predivna je komodica....
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
hehe polako samo mila, svako ima svoj tempo, bravo, jako lijepo
|
||
![]() |
||
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
|
Hvala ti. Ma znaš ja ne mogu na silu pa zato toga nema puno. Samo kad me uhvati da znam točno što želim. Hvala
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
draga ovo je krasno, daj bum ti ja prijatelj..hehehe
|
||
![]() |
||
|
Evo jedne kutije koju sam napravila mom najboljem prijatelju.
![]() ![]() ![]() Ljepša je u živo, ali što se može. |
||
![]() |
||
|
Hvala, hvala...kad me uhvali inspiracija napravit ću nešto opet. Nekako ne mogu na silu. Čekam da mi dođu jaja iz nb-a pa ću i to pokušat
|
||
![]() |
||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
|
divno, sve izgleda onako starinsko i nostalgicno
|
||
![]() |
||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
|
Saara, prekrasno!
![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Ne padama na čokoladu....više na salvete ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Kupujem vam svaki dan 3 kila čokolade?
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
to bi se morale točno dogovoriti pod kojim uvijetima ti je damo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
saara, khm...nece moci :) posudba moze, ali otmica nemre :)
mislim da je ljeto planirano novo dogadjanje. pitat cu je kad se cujemo, no mislim da se to dogovara s deshom pa mozda ti ona moze dati info prije :)
|
||
![]() |
||
|
Mooooooooooooooooooooolim vas puno je pozdravite i recite da donese novih salveta. Otet ću je i neću vam je više vratit
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
je je, sprema se opet u dubrovnik samo opet mora odvojiti cijeli vikend pa joj je zbog zgusnutog zagrebackog rasporeda malo komplicirano ;)
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |