JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 58> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
krasnooo
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
tek sad mi je glupi net ucitao zadnju bocu o kojoj pricate pa boca je jassi
![]() |
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
ona s grožđem je super!
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Maaaaaaaaaaaaajko mila. Prva galerija koju sam išla pogledat ima 55 strana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Svaka čast. Oduševljena sam...koliko života... boja...mašte...srca....djevojčice... Ma svega...... Je l ti ikad spavaš? |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
heheeh spavam 4-5 sati ak se zalomi ..hihihihihihi----hvala ti mila..puno
rose, lolli i nina...danke
nina dobis ubrzanoi tecaj kod mene u miksanju i utapanju boja
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
danas? trept trept :) (zakaj nema trept trept smajlica a a?) ;)
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
e nino obavijest tebi i hippy....dojdite oko 19,15...posto sam jucer ja plavusa krivi dan odvela tonija u igraonu ...danas je od 18-18,45, pa iza dojdite
|
|
![]() |
|
LOL, sunce plafo, tebi treba fakat podsjetnik u mobitelu isprogramirati :)
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
ja to već odavno imam ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Kaj se tak ponaša jedna profesionalka? ![]() |
|
![]() |
|
i profiterka dapace...hihih
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
e ta ti je prava ![]() |
|
![]() |
|
hahaha draga gogs videla si uzivo kaka sam profiterka..hehehe
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
izbit ću ti ja te mušice iz...
![]() |
|
![]() |
|
kiss kiss
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovo MORSKO ogledalce...baš po mom čefu
![]() ![]() A ovo drugo....totalna otkačiška.... ![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Morsko mi je za deset, obožavam te motive, i kako si ga doradila, jednom rječju draga suuuuuuuuuuuuuuper,.
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |