Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Vrtno cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtno cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtno cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 43>
Korisnik
Poruka
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 19:51
Toplo zahvaljujem na pakujčeku.
sad znam gdje Vas na forumu mogi naći, imamo svoj kutakSmile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 23:25
Baka Bea ,imam ja ovaj pakujac s cvijetom ko klematis-ružičasti sa malo svijetloga na vrhovima latica.Jako je lijep,ne bu vam žal!
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 08:21
Hvala, rain, baš me veseli, čekam cvetek. Imaš li ti kakvih noviteta?
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 08:41
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

Baka Bea preselilo nas dvije ispada da smo velike pričalice, sad imamo i vlastitu temu[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot114.gif" height="147" width="147" align="absmiddle" alt="smile57" />. U Decori sam dobila crvenoružičastu sa žutim, a ja sam htjela crnu.

Tija, moram se osvrnuti na 'pričalice', što i nije loše, znači da imamo o čemu pričati, samo što već postajem iskompleksirana jer u skoro godinu dana jedva da sam skupila dvjestotinjak postova. Prema nekima marljivima ja sam 'mali od kužine'. Moram raditi da to promijenim, nastradali ste. A sad idem utvrditi brojno stanje u plasteniku. pozz
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 11:04
Originalno poslano od člana Baka Bea Baka Bea napisao:

...samo što već postajem iskompleksirana jer u skoro godinu dana jedva da sam skupila dvjestotinjak postova. Prema nekima marljivima ja sam 'mali od kužine'. Moram raditi da to promijenim, nastradali ste. A sad idem utvrditi brojno stanje u plasteniku. pozz

Baka bea, ma pogledaj kvalitetu svojih dvjestotinjak postava i mojih... dovoljno sve sam ukratko rekla. Wink

Samo ti nadziri brojno stanje, uskoro se bude naveliko mijenjalo! Ovog proljeća ispunjavam svoje obećanje! smile79

Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 14:56
Moj najveći ulov je Stokesia lewis.Nju sam tražila jedno 2-3 godine.Tak sam jednom "surfala" po Dolcu i tražila Stokesiu,i upoznala moju dragu "gospođu u ljubičastom"koja uzgaja i nabavlja rijetke biljke.Umrla je od smijeha kad je čula kaj tražim.Ali mi je ipak jedamput pripremila iznenađenje-donesla mi je Stokesiu!Tak sam ipak na Dolcu ulovila tu biljkicu!
Od nje sam kupila i Cercis,Poncirus,moju prvu Tiarellu,Dracocephalum za kamenjar i pitaj Boga kaj još sve,nemrem se sad sjetiti.
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 15:08
Pa Andreić, kad malo odradiš školske zadaće bilo bi lijepo kad bi pala koja podsljemenska kavica.poz..
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 15:17
Strast kojom cvjetoljupci ganjaju neku biljku stvarno se može svrstati među ovisnosti. Nasreću, od te ovisnosti nitko ne strada, nego svi profitiraju i cvjetoljupci i promatrači. Pri tom je želja obrnuto proporcionalna s dostupnošću - što je nedostupnija to je više želimo. Imam i ja svoju listu želja, rain....
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 16:36

O vidim ja da se društvo širi. Baš mi je drago. Baka Bea cvijeće je ovisnost koje se ja ne želim odreći, i fakat svi od nje imaju koristi kako kažete.

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 17:17
Originalno poslano od člana rain rain napisao:

Moj najveći ulov je Stokesia lewis.Nju sam tražila jedno 2-3 godine.Tak sam jednom "surfala" po Dolcu i tražila Stokesiu,i upoznala moju dragu "gospođu u ljubičastom"koja uzgaja i nabavlja rijetke biljke.Umrla je od smijeha kad je čula kaj tražim.Ali mi je ipak jedamput pripremila iznenađenje-donesla mi je Stokesiu!Tak sam ipak na Dolcu ulovila tu biljkicu!
Od nje sam kupila i Cercis,Poncirus,moju prvu Tiarellu,Dracocephalum za kamenjar i pitaj Boga kaj još sve,nemrem se sad sjetiti.

Malo sam pregledala po google ovaj tvoj ulov na placu, stvarno je majstorica ta tvoja dobavljačica. Ovaj Cercis je super. Slikaj ga malo na proljeće.
život je more
Na vrh
biserka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 10
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje biserka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 19:12
Originalno poslano od člana rain rain napisao:

ha,ha,ha....LOL "draga" gospođa u ljubičastom sve rjetke biljke koje preprodaje nabavlja isključivo od Bake Bee.
A Bea je preskromna i ne hvali se sa svojom zbirkom prekrasnog i rjetkog bilja
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 19:33
Oooo,gleč,gleč!Znači,zelena telepatija nas je dopelala do prečice!Fala za info!Baka Bea bilježim se sa štovanjem :)))))
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 19:43
ovo proljeće bude prometno kod Baka Bee
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 20:30
Znate da je meni,čitajući post od Rani,prvo palo na pamet:Ta gđa na Dolcu je od Bake Bee sigurno.Onda Baka B ništ ne veli pa aj,možda ima još neka ,kad ono,ipak nemaTongue(mislim još neka gđa.sa posebnim biljkicama.Sa klasičnim trajnicama ih imam puno)
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 21:53
Drage moje kaj da velim???
Shasho, hvala kaj si premjestila nas pričalice. 'Ajmo curice, ajmo dječaci...' ima li tko kakvu želju? Joj kad bih ja svoje napisala. Ma dobro znam dužna sam popis, stiže, poduzela korake, bila kod nećaka. Gdje su nam naše 3 H (Hana, Horty i Hoya), sigurno siju?poz..
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 21:59
Ja sam se sad posve zbunila. Već dva sata gledam ovaj post i uzmem ime biljke pa na google pa pretraži pa slike, pa sam skoro pala u nesvjest i još mislim ma tko to na Dolcu prodaje biljke, za koje ja uz sav internet nisam ni čula ni vidjela, a ono...
Ja imam puno cvijeća 95% su trajnice (onih 5% su cinije, i nešto što se samo rasije) i voljela bih imati još trajnica, ali ja priznajem javno neznam latinska imena i ne mogu onda ni tražiti nešto. Zato i ja Baka Bea željno iščekujem spisak biljaka, a onda kad ja to sve proučim i naučim dolazim u metropolu u nabavku.
život je more
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 22:12
Otkud ti Biserka, pobogu,

Dobro došla i dugo s nama . Samo jedna mala primjedba, nisu isključivo moje biljčice, ona je dosta zaslužna za bolju ponudu na placu. poz...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 22:12
Baka bea imaš li ti dosta toga, jer kad mi navalimo na biljke opustošit ćemo ti rasadnik. Naravno i ja se preporučujem za neke trajnice, ali meni ćeš morati malo pomoći s odoabirom za hladnije krajeve, no znam da to tebi neće biti problem.
Željno očekujem tvoju temu u kojoj će biti "trajnice bake bee" ili nešto slično.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 22:15
A kaj moreš kad te biljke koje su kod nas rjeđe uglavnom nemaju naš naziv,ili je u svakom kraju drugačiji.Ovak,tko zna,zna o čemu se priča,tko ne zna-nauči.I svi sretni!Ja cijelu zimu proučavam svoje knjižurine,sto put isto pročitam,pa tak nekaj i ostane u glavi.Jedino me muči kaj ne znam engleski(u doba moje davne mladosti se učil njemački,a i to je isparilo),pa ne mogu googlati,osim najosnovnije.No,nekak se krpam.pozdrav!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 22:22
Baka B.ja imam toliko želja da mi ni onoliki plac oko klijeti,ni mamino dvorište nebi dosta bilo.Sastavljam stalno neke liste želja,pa kad su predugačke,brišem ih,pa nadopunjujem....Pokušavam izvući latinske nazive no nije lako sa svima kad jedva da znam onaj "naš"naziv.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 43>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,191 sekundi.