Vrtno cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 43> |
Korisnik | |
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oooo,gleč,gleč!Znači,zelena telepatija nas je dopelala do prečice!Fala za info!Baka Bea
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
biserka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 10 |
ha,ha,ha.... ![]() A Bea je preskromna i ne hvali se sa svojom zbirkom prekrasnog i rjetkog bilja |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Malo sam pregledala po google ovaj tvoj ulov na placu, stvarno je majstorica ta tvoja dobavljačica. Ovaj Cercis je super. Slikaj ga malo na proljeće. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
O vidim ja da se društvo širi. Baš mi je drago. Baka Bea cvijeće je ovisnost koje se ja ne želim odreći, i fakat svi od nje imaju koristi kako kažete. |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Strast kojom cvjetoljupci ganjaju neku biljku stvarno se može svrstati među ovisnosti. Nasreću, od te ovisnosti nitko ne strada, nego svi profitiraju i cvjetoljupci i promatrači. Pri tom je želja obrnuto proporcionalna s dostupnošću - što je nedostupnija to je više želimo. Imam i ja svoju listu želja, rain....
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Pa Andreić, kad malo odradiš školske zadaće bilo bi lijepo kad bi pala koja podsljemenska kavica.poz..
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Moj najveći ulov je Stokesia lewis.Nju sam tražila jedno 2-3 godine.Tak sam jednom "surfala" po Dolcu i tražila Stokesiu,i upoznala moju dragu "gospođu u ljubičastom"koja uzgaja i nabavlja rijetke biljke.Umrla je od smijeha kad je čula kaj tražim.Ali mi je ipak jedamput pripremila iznenađenje-donesla mi je Stokesiu!Tak sam ipak na Dolcu ulovila tu biljkicu!
![]() Od nje sam kupila i Cercis,Poncirus,moju prvu Tiarellu,Dracocephalum za kamenjar i pitaj Boga kaj još sve,nemrem se sad sjetiti. |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Baka bea, ma pogledaj kvalitetu svojih dvjestotinjak postava i mojih... dovoljno sve sam ukratko rekla. ![]() Samo ti nadziri brojno stanje, uskoro se bude naveliko mijenjalo! Ovog proljeća ispunjavam svoje obećanje! ![]() |
|
![]() |
|
Tija, moram se osvrnuti na 'pričalice', što i nije loše, znači da imamo o čemu pričati, samo što već postajem iskompleksirana jer u skoro godinu dana jedva da sam skupila dvjestotinjak postova. Prema nekima marljivima ja sam 'mali od kužine'. Moram raditi da to promijenim, nastradali ste. A sad idem utvrditi brojno stanje u plasteniku. pozz |
|
![]() |
|
Hvala, rain, baš me veseli, čekam cvetek. Imaš li ti kakvih noviteta?
|
|
![]() |
|
Baka Bea ,imam ja ovaj pakujac s cvijetom ko klematis-ružičasti sa malo svijetloga na vrhovima latica.Jako je lijep,ne bu vam žal!
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Toplo zahvaljujem na pakujčeku.
sad znam gdje Vas na forumu mogi naći, imamo svoj kutak
![]() |
|
![]() |
|
A lijepo smo popričale.
![]() Evo me u temi. Čim se pojavi crni pakujac ((Aquilegia) tvoj je. Ima ih još 119 u katalogu. |
|
![]() |
|
Baka Bea preselilo nas dvije ispada da smo velike pričalice, sad imamo i vlastitu temu
![]() |
|
![]() |
|
Tija, oprosti promaknulo mi o Nori Barlow. Ima tih Barlowa čudaj, kak bi rekli naši Zagorci: crno ljubičasta, plavo ljubičasta, tamna vinskocrvena, tamnoplava s bijelim vrhovima, ružičastocrvena, bijela sa zelenim vrhovima i Nora kaj ju poznaš ružičasta sa zelenobijelim vrhovima. Evo ti pa izaberi. Niknuli pakujci s cvijetom poput klematisa, jako me zanima hoće li biti pogodak ili razočaranje, ali to nikad ne mogu znati dok ne probam. |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
|
Hvala "teta" Shasha, kavu ostavljam za sutra ujutro.
Upravo pišem svoju 400 poruku!!!
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Nema kazne,Tija ,a nagrada ..hmmm evo vam
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ovo premještanje je za kaznu ili za nagradu?
![]() |
|
![]() |
|
budemo probali naučiti druge da je lakše na latinskom se sporazumijevati jer jedan cvijet se drugačije zove u Dalmaciji a drukčije u sjeverozapadnoj Hrvatskoj
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |