Gioiaa-dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 39> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To volim kod tebe milijun ideja - tako mi je drago to čudi. Kad ne mogu zaspat po noći u mislima stalno prevrćem po dvorištu, luda sam ako i u kući ne mogu nešto premjestiti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i kod mene nije bilo nista bolje,a sunce je danas zasjalo samo tren,a sad pada kisa...
naradila sam se danas,posteno,osecam da ce me svaka koska zaboleti,al neka,polako sredjujem,i naravno u glavi opet miliun ideja:)) |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Kod tebe bar malo sunca,kod nas u Zagrebu ništa,več danima...
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
evo me opet...
MKM zvala me da radimo u vrtu,porezale jesenje ruze itd.,sad sam upravo rucla i pravim pauzu,i onda odoh da sklonim hrpu smeca,pre nego padne kisa.Bas se naoblacilo. |
|
![]() |
|
Tija slatko sam se
![]() ![]() korijenko,sto se tice ruza omiljene su mi zute i narandzaste,mada ne kazem da ostale ne volim ![]() jucer sam se bas prevarila,jutro je osvanulo tmurno,oblacno i bas sam bila lose raspolozena.Iznenada zasjalo sunce,i odjednom sam dobila volju da pocistim,izitvaram prozore...posle sam presla na terasu i sredila krs.Sad sam zadovoljnija ![]() eto kad imam vremena za comp MKM izmisli nesto,vice me,odoh da vidim sta hoce |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Gio sviđa mi se tvoja nova penjačica, predivna boja
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ma znaš ima nešto u tome, moji roditelji su prije 20 godina kupili sa susjedima ruže i sad susjed napet za kopati odmah ih je zasadio a moji uvijek u nekoj žurbi zaboravili na njih dva dana u vodi, i naše ti izrasle u predivne primjerke i cvatu bogato a njihove su i dan danas kilave, pa sad ti vidi da se lijenost nekad ne isplati.
|
|
![]() |
|
i bolje se primi
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Gioiaa stavi je u vodu i onda joj sigurno neće biti ništa, a vele da kad prvo stoji u vodi par dana da onda i ima ljepše cvjetove.
|
|
![]() |
|
jucer je nisam posadila iz lenjosti,danas pada sneg
![]() valjda joj nece biti nista,pa i u polj.apoteci bi tako stajala dok je neko ne kupi ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Ruža je predivnaa(slaba sam na ruže)..Imam i ja dvije narandzaste penječice ,male,koje sam prošle jeseni iz reznica ugojila,ovog ljeta bile su još male al su davale par cvijetića,koji su još i mirisali..
|
|
![]() |
|
Gioiaa želim ti samo da sve od tog silnog sjemenja proklija i naraste a onda nas trebaš razveseliti sa dobrim fotografijama.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
E dakle, narančasta ruža mi je opsesija, ali do sada sve kupljene pod narančasto ispale drugih boja.
Gio predivna je. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
him.mak cu naruciti preko kataloga,a ovo sto sam vec nabavila,stiglo mi nesto iz Italije,a nesto sam kupila ovde u polj.apoteci. samo je problem sto u polj.a. nije neki izbor,nadam se da ce im roba uskoro stici
evo ruze penjacice ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Znači meconopsis? Baš sam pasla oči na internetu
![]() |
|
![]() |
|
to cu tek da narucim,obavezno...to ti je himalajski mak,ma znas 100%
danas sam svratila u polj.apoteku i nisam odoljela,uzela sam dve narandzaste ruze penjacice,Vesterlend,ako bude krasna kao na slici ![]() usla sam da uzmem sjeme,nije bio neki izbor,al sam zadovoljna ![]() prvi put cu da posejem kaktuse,ima ih raznih,ma nek samo jedna vrsta nikne bit cu srecna ukrasne tikvice nigella d. crvena slajer klarkija delphinum ayhcis pjetlovu krestu i slamno cvece za sve ovo potrosila sam 5evra,tako da sam prezadovoljna |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Pozamašan popis, nema šta. Sam to dobro protumačila, nabavila si sjeme plavog maka? To postoji???
|
|
![]() |
|
kao da gledam sebe...ma od viska glava ne boli
|
|
![]() |
|
Draga moja Gioiaa i ja sam dobila hrpu sjemenja i rekla sam ako samo 10% od onog što ću posijati proklija i izraste ja ću imati hrpu cvijeća koju neću znati kamo smjestiti. I znam da kad će biti prvi sajam ili posjet vrtnom centru neću odoljeti a da nešto ne kupim još.
|
|
![]() |
|
ja jos nisam pocela,ne usudjujem se jos,ako prognoza bude tacna i sledeci mesec bit ce snega...tako da sad samo planiram,listam kataloge,guglam...cene su bas paprene,i pokusavam da nateram sebe da prvo obidjem polj.apoteke,tu je jeftinije
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |