Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 56> |
Korisnik | ||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
isuse,preeeedivnooooo
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
sve više me iznenađuješ, PREKRASNO
![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
bravo mila kutija je za pet
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
saara, kutijica je najljepsi rad koji si nam pokazala. moj davnasnji zakljucak je da kad ulozis puno emocija u rad, onda ispadne nesto drugacije i posebno. :)
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
...ma prekrasna kutijica......posebna.....vidi se da si ju radila sa puno ljubavi.... ![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
saara radovi su prekrasni od prvog do zadnjeg,s odusevljenjem sam prosla ove tvoje stranice..a kutijica me oborila,preljepa je
![]() |
||
![]() |
||
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
|
Puno vam hvala. Moram ja večeras pogledat vaše radove. Ne stignem,vazda negdje trčim.Pogledat ću večeras iza utakmice
|
||
![]() |
||
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
|
Sve ti je krasno, ali kutijica je predobra!
Kako si samo uklopila toliko različitih motiva da tako dobro pašu!
|
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
ženice zaslužujem
![]() |
||
![]() |
||
|
Na početku sam imala tečaj preko telefona...jedna kolegica je počela radit pa me upućivala telefonom. Kutija(violončelistica)je rezultat tog tečaja. A onda je 3 dana u Dubrovnik došla Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeesna(Chemaco) i prosvijetlila me. Samo je prebrzo pošla, a ja naučila samo osnovno.Da hoće barem opet doć
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Znala sam ja da Vesna ima prste u tome ![]() ![]() Ona ti stalno spominje Dubrovnik ...mislim da će ona uskoro opet k vama ![]() ![]() |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Predivnooooo |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
je je, sprema se opet u dubrovnik samo opet mora odvojiti cijeli vikend pa joj je zbog zgusnutog zagrebackog rasporeda malo komplicirano ;)
|
||
![]() |
||
|
Mooooooooooooooooooooolim vas puno je pozdravite i recite da donese novih salveta. Otet ću je i neću vam je više vratit
|
||
![]() |
||
|
saara, khm...nece moci :) posudba moze, ali otmica nemre :)
mislim da je ljeto planirano novo dogadjanje. pitat cu je kad se cujemo, no mislim da se to dogovara s deshom pa mozda ti ona moze dati info prije :)
|
||
![]() |
||
|
to bi se morale točno dogovoriti pod kojim uvijetima ti je damo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Kupujem vam svaki dan 3 kila čokolade?
|
||
![]() |
||
|
Ne padama na čokoladu....više na salvete ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
|
Saara, prekrasno!
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |