JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 58> |
Korisnik | |
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prva boca mi je prekrasna, ali onaj plasticni cep mi smeta ko vrag. hiti to. bocica je idealna za jednu valentinovsku ruzu :)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
cekaj cepove jos nisam sredjivala...sam sam ujutro boce slikala, danas cepove farbam
danke danke
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ovo crveno ne bljesti tak kao tu, inace je zagasito i puno jepse neg tu
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Koke ove zadnje bucke boce su super...odlične su ti zaista...
|
|
![]() |
|
fala fala milena
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
super je srce, jel to salveta sa sitnim ruzicama ili maramica? prekrasno draga ;) bas valentinovski :)
|
|
![]() |
|
jok ona velika salveta kaj sam kupila, imas ju, pa sam ju iscupkala
|
|
![]() |
|
a veliku si scupkala. mislila sam da je ona sa sitnim ruzicama. ma genijalno ispadaju srceka sa salveticom. super. :)
|
|
![]() |
|
da da da sa sitnim ali ne maramica vec salveta, super je uzivo, bus vidla
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Jassi, tek sam sad snimila tvoje boce...super su...znaš da ja baš ne volem rozu i srodne joj nijanse....ali ova mala flašica je preslatka....iako, moj favorit je ona među zadnjima...sa crnim grožđem...ne toliko zbog grožđa
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
joooooooooooooooo kolko te covek ceka...hehehe podloga u nekoliko nijansi..tran tran tran
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
ma ti si tu maherica.... ![]() |
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Srce je suuuuuupeeeeeeeeer!
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
I meni je zadnja boca savršena, sve boje dobro ukomponirane, pa zanimljiva salveta, pa raspucavanje...........
![]() |
|
![]() |
|
pa moj naklon drage moje
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
hej Jassičice, sunčeko moje malo, završi onu veeeliku visoku butelju, treba mi ideja jer mi je MPS donio bocu pa da malo kradem. Baš je idealna onako visoka za jedan cvijet, kaj ne!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
neću komentirat
![]() |
|
![]() |
|
franjek neg lkak
gogs...to si ti kriva..dala si mi piti prevec kerozina
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
to je bilo prije, naj umanjivati svoje sposobnost
|
|
![]() |
|
fala lepa mila
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |