Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje biljčice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje biljčice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 150>
Korisnik
Poruka
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 18:51
hvala Kat.rea i ja se nadam da mi bude uspjelo
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 18:51
Hana, tek sam sada temeljitije pogledala tvoju stranicu. Imaš prepreprekrasno cvijeće. smile55
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 20:29
Hana sada sam pregledala tvoje stranice i ostala sam bez riječi.Toliko ruža i ostalog cvijeća,stvarno predivno.Eh, da mi je bliže taj rasadnik ruža.Jesi li neke od ruža sama uzgojila iz reznica?Ja sam neke kupila a neke sam sama uzgojila iz reznica.Ovog sam proljeća planirala kupiti još neke vrste.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 20:38
Originalno poslano od člana seni seni napisao:

Hana, tek sam sada temeljitije pogledala tvoju stranicu. Imaš prepreprekrasno cvijeće. smile55

hvala Seni Big%20smile nadam se da će ove godine biti još bolje i ljepše
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 20:41
Originalno poslano od člana nuna nuna napisao:

Hana sada sam pregledala tvoje stranice i ostala sam bez riječi.Toliko ruža i ostalog cvijeća,stvarno predivno.Eh, da mi je bliže taj rasadnik ruža.Jesi li neke od ruža sama uzgojila iz reznica?Ja sam neke kupila a neke sam sama uzgojila iz reznica.Ovog sam proljeća planirala kupiti još neke vrste.

hvala Nuna na pohvalama Wink ruže sam sve kupila jer su prilično jeftine kod nas (oko 2 eura komad). Kod tebe bi trebalo biti Topalovićevih ruža probaj se raspitati,oni imaju krasne. Prodaje ih i jedan rasadnik kod nas u Rijeci ali sam prekasno saznala tak da moram čekati jesen jer na proljeće ne šalje svoje ruže
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 22:31
Hana, sve ti je lijepo nemam riječi ali ruže su prelijepe.......kakvo iskustvo imaš sa Isac pereire ,paul neronom, abraham darby i baron girod ružom.ja imam namjeru ovo proljeće te poručiti.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 15:17
Josipa sve te ruže su stare,isprobane sorte i super rastu.Paul neyron ima prekrasan limunkasti miris i jako pune cvjetove,baron girod isto jako lijepo miriši a posebno mi se sviđa zbog bijelog ruba latica.Ja ih imam 3 komada posađeno,to ti dovoljno govori. A ostale - klasika.Moja preporuka ti je kupi,nećeš požaliti
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 18:35
malo orhideja

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 20:29
prekrasne su smile64
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 21:00
hvala Rose!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 21:10
To,na 3 i zadnjoj slici,je orhidejasmile39???
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 21:13
orhideje su predivne, stvarno razumijem što ima se svugdje u literaturi posvećuje posebna pažnja.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 21:26
je Shasha sve su orhideje, to je dendrobium nobile
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 21:28
Već sam te par puta htjela pitati,koji ti je to cvijet na avataru,ok sad znamLOL
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 21:56
Predivne su orhideje,pogotovo ta lila boja...
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 23:57
predivne su tako nježne i romantične
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2009 u 16:00
hvala cure, a Shasha ja sam mislila da guru zna sve biljke smile187
Na vrh
Felix View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felix Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2009 u 21:24
hana,  in media res  smile55
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2009 u 21:38
Bum ti rekla "u četiri oka"kaj guru znaLOL
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2009 u 21:42
ne ljutiš se valjda? Sam reci kaj moram uzeti sa sobom za susret u "četiri oka"  rječnik ili nekaj drugo za obranu?smile138
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 150>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,236 sekundi.