moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 150> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala Kat.rea i ja se nadam da mi bude uspjelo
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Hana, tek sam sada temeljitije pogledala tvoju stranicu. Imaš prepreprekrasno cvijeće.
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Hana sada sam pregledala tvoje stranice i ostala sam bez riječi.Toliko ruža i ostalog cvijeća,stvarno predivno.Eh, da mi je bliže taj rasadnik ruža.Jesi li neke od ruža sama uzgojila iz reznica?Ja sam neke kupila a neke sam sama uzgojila iz reznica.Ovog sam proljeća planirala kupiti još neke vrste.
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
hvala Seni
![]() |
|
![]() |
|
hvala Nuna na pohvalama
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Hana, sve ti je lijepo nemam riječi ali ruže su prelijepe.......kakvo iskustvo imaš sa Isac pereire ,paul neronom, abraham darby i baron girod ružom.ja imam namjeru ovo proljeće te poručiti.
|
|
![]() |
|
Josipa sve te ruže su stare,isprobane sorte i super rastu.Paul neyron ima prekrasan limunkasti miris i jako pune cvjetove,baron girod isto jako lijepo miriši a posebno mi se sviđa zbog bijelog ruba latica.Ja ih imam 3 komada posađeno,to ti dovoljno govori. A ostale - klasika.Moja preporuka ti je kupi,nećeš požaliti
|
|
![]() |
|
malo orhideja
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasne su
![]() |
|
![]() |
|
hvala Rose!
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
To,na 3 i zadnjoj slici,je orhideja
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
orhideje su predivne, stvarno razumijem što ima se svugdje u literaturi posvećuje posebna pažnja.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
je Shasha sve su orhideje, to je dendrobium nobile
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Već sam te par puta htjela pitati,koji ti je to cvijet na avataru,ok sad znam
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Predivne su orhideje,pogotovo ta lila boja...
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
predivne su tako nježne i romantične
|
|
![]() |
|
hvala cure, a Shasha ja sam mislila da guru zna sve biljke
![]() |
|
![]() |
|
Felix ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 296 |
hana, in media res
![]() |
|
![]() |
|
Bum ti rekla "u četiri oka"kaj guru zna
![]() |
|
![]() |
|
ne ljutiš se valjda? Sam reci kaj moram uzeti sa sobom za susret u "četiri oka" rječnik ili nekaj drugo za obranu?
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |