moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 89> |
Korisnik | ||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Džomba čime putuješ??
Ako je bus onda ćeš sigurno stati u Zagrebu....pa...mogla si se javiti!!!
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Eh,kako bi to bilo lijepo!!! Ja cu sad u aprilu prolaziti kroz Hrvatsku ali se necu zadrzavati tako da cu vam samo mahnuti ![]() ![]() ![]() Trisa, javim ti se Obavezno ![]() ![]() ![]() |
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Joj ne znam,moram pogledati kakav je raspored posjeta
![]() Drage moje,i bez najave možete uvijek doći(no to ne znači da bum doma ako ne zvrcnete barem koji sat ranije
![]() Da,Džomba,mogla bi baš jedan vikend planirati put u Hr,pokupiti Trišu(i okolicu naravno) i krenuti u razgledavanje lijepe naše.Zahvaljujući forumu svako malo imate nekog od forumaša za odmor...hmm..ipak bi vam godišnji trebao,ne samo vikend.Ok,vikend pa za Vž
![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Dzomba morat ćeš proći preko Rijeke i pokupiti mene, pa onda za Varaždin.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Mogu li i ja ![]() ![]() |
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
Shasha ponovo i nanovo sam pogledala tvoj prekrasan i bogat vrt i mogu samo reći
![]() |
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Meow,ne da nije prekasno nego je prerano.Ima još vremena(u kojem djelu Hr živiš?)Sijati nešto možeš no ja bi i to ostavila barem za polovicu 2mj.Ako kupuješ gotove sadnice,onda tek kad zatopli,kad više nebude mrazeva.Znači ništa prije 5mj.,ok nekad zatopli i ranije pa se može no tada uvijek postoji vjerojatnost za neki"slučajni"mraz pa opet treba paziti.Naravno,osim ako si na jugu onda radije možeš.
![]() |
||
![]() |
||
Meow ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 48 |
|
da se nadovezem, nemam pojma kad i kako se sadi cvijece za van
dali da sada pocnem pripremat npr cvijece za balkon? ili je prekasno? |
||
![]() |
||
Meow ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 48 |
|
uh treba treba :D najvise savjeta:) ja sam jos u stanu nazalost, pa sad samo ucim za ona buduca vremena kad chu se preselit u kucu:) za sad mogu samo plakati i njegovat sobno bilje:D jedino...hm.. na balkone bi si mogla nes posadit:D |
||
![]() |
||
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
|
![]() |
||
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
|
shasha, koja si ti vrijednica, ma sve je prekrasno. Čak i u ovim tmurnim zimskim danima izgleda prelijepo.
|
||
![]() |
||
|
Vidiš,Hoya,meni je tvoj uzor,ok je neizvedivo to kod mene no svejedno....priznam
![]() ![]() |
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
shasha, koji nered spominješ? Vrt ti je
![]() |
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
|
Meow,hvala i ako ti šta iz tog nereda treba,slobodno se javi.Barem tu ima viška
![]() |
||
![]() |
||
|
WOOOOOOOOOOW
:D kod tebe i aurore cu si trazit biljke za moj vanjski vrt jako je lijepo! sve skladno a opet nekako kao da je u prirodi a kombinacije boja..nemoram ni rec:) |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
jedva čekam
![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
|
Zvonkica,hvala,no meni je svaki vrt lijep.Svaki vrt je drugačiji i samim time lijep na svoj način.
![]() Kontesa,ako se je primio,a nema razloga da se ne primi,cvast će.On cvate iz jedne"grančice",tako da ti bude već ovo ljeto cvao
![]() |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
ono sa žutim kuglicama je cotula hispida ako se ne varam i nadam se da će tako lijepo cvijetati i moja koju sam dobila od tebe
![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
|
Dobro veče,
eto mene kod tebe . Kada ti kažeš da si k meni došla uživati u cvijeću onda je to kompliment jer kod tebe je pravi raj. Ja sam mala beba, učenje je majka znanja ...pomalo ! |
||
![]() |
||
|
Joj Hoya,ja ni ne znam kak buhač izgleda(virnut ću tamo,ko zna možda i jesam tražila
![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |