OTOK - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 23> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
svratila sam ima li sta novoga,ma znam da ima,samo nisi jos okacila:))
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Kod mene si napisala da radiš sa staklom pa sam išla potražiti da vidim tvoje radove,kad ono imam što i vidjeti
![]() ![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kupim okvire zajedno sa staklom, pa na staklu crtam
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ko ti uokviri sliku?ti?
svidjaju mi se obadve slike:)) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Otok, dakle za sve ima vremena, od jogurta do "biljnog svijeta" - prekrasan uradak.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
a ljepo, ša čak mi se i riba sviđa a nisam za morske motive.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() i malo morskog
|
|
![]() |
|
![]() evo još malo biljnog svijeta
|
|
![]() |
|
OTOK ovo je savrseno,ma genijalno...necu nista izdvojiti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Misliš, da ofarbam vrata?
Ma bi ja, ali moram skinuti vrata da stoje vodoravno dok ih farbam
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Ideja za pet+
![]() |
|
![]() |
|
Nisam još, nemam stakla, jedino da pofarbam ono na ulaznim vratima |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
it"s ok..........nasla odgovor
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
impresivno.......draga ti si genije a daj nam reci jeli to staklo takvo....? |
|
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Koja ideja... BRAVO!!! ![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
To vidim ali mislila sam de je tu u pitanju i deblji sloj boje jer vidim reljefe.
|
|
![]() |
|
Ovo je snađi se druže, ispod stakla je nagužvana aluminijska folija.
Ali dalo mi je ideju da probam crtati na hrapavom staklu
|
|
![]() |
|
A ovo je detalj te slike da vidite kako se sva sjaji, ko prozor na crkvi
|
|
![]() |
|
A kak si dobila to.. deblji sloj boje ili si s nečim mješala?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |