bakin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 456 |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bako citam...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Baka dobro došla u "kroničare" a najvažnije ćeš shvatiti druge godine kad ćeš zimi pratiti što si sve napravila i sanjati sunce i toplo vrijeme kako bi krenula ispočetka i napravila neke promjene (ma što neke, sve izmijenila i krenula iznova na užas obitelji i ostalih bliskih ljudi)
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Veselim se čitanj novog dnevnika, Baka
![]() |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Bako dobro došla u "Dnevnik ....",pa ti si prava vrednica,puno pišeš,radiš i svoj dnevnik.Super!!
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bako i ja sam mislila da nemam što pisati, a onda sam shvatila da sam svaki dan barem pol sata u vrtu. I onda sam počela pisati i ne mogu stati!
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baka bravo, ma naravno da moraš imati svoju temu, a imaš ti dosta materijla za pisanje i dosta prostora za opisivanje, pa možeš nam pričati kako trava diše, kakva će biti ta ružmarinova živica, grmići santoline, a usput nas nasmiješ sa svojom duhovitošću i Spotovom nepodopštinama. Ma ima da svaki dan nešto napišeš.
![]() ![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Super,još jedan dnevnik. Ne mora značiti da će biti mršav jer svi smo počeli od jedne biljke a onda malo po malo ....
A start je dobar, već je tu i živica i grmići i amarilisi. Samo naprijed, već se vidi da će tu biti svega ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Da ima neki opći dnevnik radova, ubacila bih se. Jer mislim da će moj, barem vrtni, biti mršav!
No, danas sam posadila amarilise. Čini mi se da su sve lukovice preživjele van zemlje u tami.Vidjet ćemo. Imam ih 10 i svi crveni jer potječu od jednog davno dobivenog.
Stavila u vaze, malo zalila...i naravski i dalje ostavila u zatvorenom i polumračnom prostoru.
Usput sam izvršila inspekciju mladica od ružmarina i santoline, koje sam
![]() Zadovoljna sam rezultatom. Imat ću novu ružmarinovu živicu a i grmiće santoline.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |