spring - moje decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 15> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
odlicni radovi!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
OVAJ CRNO BIJELI ti je krasan
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
crno bijeli okvir mi je uh....a ovaj narancasti koji si doradjivala detaljima je pravo malo umjetnicko djelo ;)
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
i ja volim onaj crno bijeli.......boze vi ste zemske jako vrijedne.....
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Leptira sam kupila ali mašnice sam sama radila... Hvala Ninochka!! |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Hvala vam cure.. i meni je taj crno bijeli baš sjeo... mislila sam ga pokloniti sestrični za rođendan ali bude dobila drugog...
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
crno bijeli okvir mi je, definitivno, favorit..prekrasan je
![]() |
|
![]() |
|
Evo s ovim sam se zabavljala zadnjih dana...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
e ženo supeeeeeeeeer fora a i salveta na spring ti je savršena..hi hi hi...ma ful slatko
|
|
![]() |
|
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
odlično spring
![]() |
|
![]() |
|
Fala vam cure
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
predobro....odlična ideja!!
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
ovo je vec level4 u decoupageu i sl. ludorijama! genijalno!
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
ma tko će te stići, ovi "puni" okviri su stvarno prelijepi
|
|
![]() |
|
Hvala Lolly.... ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Franjice... ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
zeno draga pa ovo je fenomenalno..ideja genijalna,toliko mi se sviđa da cu sigurno probat napravit.ove krnje teglice,di si ih nabavila?
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
draga krasno, spring salvet aje super ispala mila
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ne mogu se odlučiti koju bih za poklon narančastu ili zelenu, ti odluči
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |