Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 79> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gogs stvarno prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Evo mog poklončića, jupi jupi jupica...
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Stakleca su ti premedena, stvarno su posebna!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
gogs predivno,svaka čast!
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ma prekrasno gogs, stvarno su mi super, posebno desni!!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() prva je bila poklon "mom" Sunčeku za Božić A druga mojoj sestri za rođendan |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ne gledati krivo nego pravo u ....
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
ha ha ha, čuj ispod oka, da mi baba u staklarni nebi dala šljivu ispod oka ako joj muža krivo pogledam ![]() ![]() |
|
![]() |
|
normalno, na količinu na to što ga lijepo pogledaš onako ispod oka... Još ništa ne znam za onaj put u Rijeku, ali kad saznam javim ti odmah pa možda padne kakva narudžba od tebe za stakla i evo dobrog razloga da se vidimo
|
|
![]() |
|
a što reći, ko te želi kopirati mora skupo platiti...ma ja sretna, ko ga šiša, spuštati ću cijene s vremenom. |
|
![]() |
|
imam još nešto staro na staklu (prvi radovi) samo da pronađem slikicu pa stavim
|
|
![]() |
|
a tek ja tvojim kutijicama... |
|
![]() |
|
Sunčeko, trebala si naglasiti za rubove ili mu pokazati prošlo koje je radio.A fakat je skup jer sam za 15x15 dala isto 10 kn.
|
|
![]() |
|
Alma ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 50 |
Ova stakla su prekrasna........ odusevljena sam!
|
|
![]() |
|
Evo se Sunčeko javlja na staklarski raport, ova koja sam ja radila su mi cca.20 kn po komadu a sad sam dala napraviti 10x15 ali nisam baš zadovoljna jer mi nisu zaoblili rubove ona će mo doći oko 25 kn...ko je blizu nek se javi, ali ih sam dolazi preuzeti kod mene, što kaže Gogsica, teška su i neisplativa za slanje, naravno ako netko želi naručiti samo izvolite, stojim na raspolaganju... ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
a ne ne, moj patent....he he šalim se, bum ti rekla...
|
|
![]() |
|
nisam naručivala bez jupica, pitaj , a kaj buš radila s tak malim a bez rupe - daj svoju zamisao na svijetlo dana
|
|
![]() |
|
ja sad nisam niš skužila....staklca 8x4 su 10 kn s jupicom, a kolko su onda bez jupice i malo manja?? prosvijetli me gogs...
|
|
![]() |
|
imaš litaniju na pp, iz Zabrega sam ali na drugom kraju
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |