Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 370> |
Korisnik | ||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Spermi mi ga , lantana !!!
![]() |
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Moje cestitke za promaknuce
![]() ![]() ![]() |
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
|
WOW,Lantana,koja ljepota.Mogu ti reći da ti pomalo zavidim
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Tako je Zvonkice ne treba zahvaljivati, bit će još toga za tvoju cvjetnu oazu.
|
||
život je more
|
||
![]() |
||
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
|
lantana slike cvijeća su predivne, ali iberis je moj favorit
![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Tek sam sad vidjela da imam 501, idem čirnuti tamo...
|
||
život je more
|
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
lijepo je vidjeti da negdje i Sunce sja |
||
![]() |
||
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
|
|
||
![]() |
||
|
Drago mi je Solomon da ti se sviđa. Ima tu još puno posla da bude onaj pravi, ali kažu da vrtu treba barem 5 godina da procvjeta u punom sjaju, a moj ima negdje 4 godine, a sad kad sam još svašta naučila na ovom forumu bit će vjerujem još bolji.
|
||
život je more
|
||
![]() |
||
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
|
Preporučam se za biserak, nisam to nikad vidjela!
![]() |
||
![]() |
||
MARKEZIT ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
|
Sve je super a posebno aloe
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Lantana, koja raskoš, zbilja je lijepo cjelu godinu uživati u cvijeću i buri - naravno.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
|
Zvonkica i Hana ja ću posijati i staviti reznice biserka, ako se primi šaljem na proljeće. Hana masline za sada nemem, ali biti će do proljeća, paulovnija ni tu ne izgleda dobro, ali ako se ne primi ponovit ćemo, lonciera se malo posuši kad je presadiš, ali na proljeće krene.
|
||
život je more
|
||
![]() |
||
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
|
Lantana, tek sad sam pogledala ovaj tvoj kutak....iiii....ostala sam bez riječi..prekrasno, prekoprekrasno..ma ne postoji riječ za opisat tvoju okućnicu... (ovdje dođe smajlić koji slini, ali ga ne mogu nać trenutno,,)
|
||
Neke dane si golub...a neke kip...
|
||
![]() |
||
|
Iberis je stvarno nevjerojatan, ni bura, ni kiša ništa mu ne škodi i sve je veći. Shasha, ti samo uživaj gledajući, a ja bi na proljeće u VŽ na kavicu, ali u dvorišće...
|
||
život je more
|
||
![]() |
||
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
|
Mene su učili da se nesmijem zahvaljivati za cvijeće. Napasam oči u tvoj vrtu i uživam!
![]() |
||
![]() |
||
|
Vrijeme je prekrasno, malo puše bura, ali zato sunce grije, malo samo bila u vrtu i ima svašta, lukovice sve niknule, ruže su neumorne ovu godinu
![]() "žuta" još uvijek cvate ![]() njevica se proširila dva metra i u punom je cvatu ![]() ostić se na padini ispod vrta proširio i pun je pupoljaka ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
znaš što? Sad mi je žao što ga nisam uzela kad si mi nudila biserak,što ga duže gledam ljepši mi je. A i maslinu bi mogla još nekud smjestiti. Sve ti je krasno a pogotovo vrijeme,kod nas je zona sumraka.... ona mala paulovnija uopće dobro ne izgleda a niti lonicera.Ostalo se sve primilo....
|
||
![]() |
||
|
Dzo, hvala.
Markezit, one su kod nas stalno vani i evo sad cvjetaju. |
||
život je more
|
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Tu ja volim doći i kavicu popiti...uz ove ostiće
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |