Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 79>
Korisnik
Poruka
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 14:01
i paziti da ne padnemo na tur (možda ljepše reći - prizemljiti)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 14:30

bas lijepo.....koje su to dimenzije....... TO SU GGSYNIH RUKU DIJELO.......samo me zanimaju dimenzije
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 14:40
krasno gogs,prekrasnoooo..odakle ti ovi lijepi motivi,jeli to decoupage papir draga?smile141
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 14:46
ostadoh paf! predivno je! jel to velo?
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 15:07
e ova tvoja stakalca me ubijaju u pojam. kak je to famozno. i ima rupicu za objesiti odmah, i gle kak je dobro i glatko obradjeno. mogla bi ih prodavati i nama s foruma Wink
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 15:25
Kako li samo Rose prepoznaje ( a zna se zašto -apsolvirat će na njemu ha, ha). Velo papir je
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 15:27
Unhappy a kakav je to velo papir
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 15:28
Originalno poslano od člana Ninochka Ninochka napisao:

e ova tvoja stakalca me ubijaju u pojam. kak je to famozno. i ima rupicu za objesiti odmah, i gle kak je dobro i glatko obradjeno. mogla bi ih prodavati i nama s foruma [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />

Nego šta, jupica i još k tome ne treba okvira.Ako si zainteresirana za staklca javi se na pp ili pitaj J.
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 15:33
a zasto mislis da ostali nisu zainteresirani za stakalca.....Unhappy...i mi bi znali koliko su velika ili mala. koliko kostaju,gdje se nabavljaju itd.....
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 15:34
Originalno poslano od člana leonarda leonarda napisao:

bas lijepo.....koje su to dimenzije....... TO SU GGSYNIH RUKU DIJELO.......samo me zanimaju dimenzije

širina je 9 cm a za dužinu mislim 20cm, nisam sigurna jer sam sve podjelila a nisam pisala šalabahter
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 15:40
znam da ste zainteresirane ali jako su teška i poštarina bi bila više nego što koštaju. Nije nikakva tajna koliko koštaju . Ova su bila po 10kn a ovalna i okrugla po 15kn,(danas sam podigla stakalca 4x8 cm i ona su po 10kn da ne bi bilo zabune). Sunčeko je naručivala u Rijeci pa je kontaktiraj ako nemaš staklara koji bi ti to napravio po približno toj cijeni. Ovo sam ja dobila cijenu preko "veze". Držim ti fige da uspiješ sa nabavkom a ako ne,mogu ti ih naručiti - ali tko će ih podići??

Možda netko može nabaviti po još nižoj cijeni od ove, ja sam presretna jer su me na nekoliko mjesta tražili samo da rupu izbuše 15 kn
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 16:27
gogs ti nisi u zagrebu? tj iz zagreba? evo idem u pp, ne zamjeri plavushi koja pokusava biti brineta :)
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 16:48
imaš litaniju na pp, iz Zabrega sam ali na drugom kraju
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 17:50
ja sad nisam niš skužila....staklca 8x4 su 10 kn s jupicom, a kolko su onda bez jupice i malo manja?? prosvijetli me gogs...
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 17:59
nisam naručivala bez jupica, pitaj , a kaj buš radila s tak malim a bez rupe - daj svoju zamisao na svijetlo dana
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 18:01
a ne ne, moj patent....he he šalim se, bum ti rekla...
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 18:12
Originalno poslano od člana Gogs Gogs napisao:

znam da ste zainteresirane ali jako su teška i poštarina bi bila više nego što koštaju. Nije nikakva tajna koliko koštaju . Ova su bila po 10kn a ovalna i okrugla po 15kn,(danas sam podigla stakalca 4x8 cm i ona su po 10kn da ne bi bilo zabune). Sunčeko je naručivala u Rijeci pa je kontaktiraj ako nemaš staklara koji bi ti to napravio po približno toj cijeni. Ovo sam ja dobila cijenu preko "veze". Držim ti fige da uspiješ sa nabavkom a ako ne,mogu ti ih naručiti - ali tko će ih podići??

Možda netko može nabaviti po još nižoj cijeni od ove, ja sam presretna jer su me na nekoliko mjesta tražili samo da rupu izbuše 15 kn

Evo se Sunčeko javlja na staklarski raport, ova koja sam ja radila su mi cca.20 kn po komadu a sad sam dala napraviti 10x15 ali nisam baš zadovoljna jer mi nisu zaoblili rubove ona će mo doći oko 25 kn...ko je blizu nek se javi, ali ih sam dolazi preuzeti kod mene, što kaže Gogsica, teška su i neisplativa za slanje, naravno ako netko želi naručiti samo izvolite, stojim na raspolaganju...
Na vrh
Alma View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 50
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Alma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 18:13
Ova stakla su prekrasna........ odusevljena sam!
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 18:24
Sunčeko, trebala si naglasiti za rubove ili mu pokazati prošlo koje je radio.A fakat je skup jer sam za 15x15 dala isto 10 kn.
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 18:24
Originalno poslano od člana Alma Alma napisao:

Ova stakla su prekrasna........ odusevljena sam!

a tek ja tvojim kutijicama...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 79>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.