Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 79> |
Korisnik | |
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gogs ti nisi u zagrebu? tj iz zagreba? evo idem u pp, ne zamjeri plavushi koja pokusava biti brineta :)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
znam da ste zainteresirane ali jako su teška i poštarina bi bila više nego što koštaju. Nije nikakva tajna koliko koštaju . Ova su bila po 10kn a ovalna i okrugla po 15kn,(danas sam podigla stakalca 4x8 cm i ona su po 10kn da ne bi bilo zabune). Sunčeko je naručivala u Rijeci pa je kontaktiraj ako nemaš staklara koji bi ti to napravio po približno toj cijeni. Ovo sam ja dobila cijenu preko "veze". Držim ti fige da uspiješ sa nabavkom a ako ne,mogu ti ih naručiti - ali tko će ih podići??
Možda netko može nabaviti po još nižoj cijeni od ove, ja sam presretna jer su me na nekoliko mjesta tražili samo da rupu izbuše 15 kn |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
širina je 9 cm a za dužinu mislim 20cm, nisam sigurna jer sam sve podjelila a nisam pisala šalabahter |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
a zasto mislis da ostali nisu zainteresirani za stakalca.....
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Nego šta, jupica i još k tome ne treba okvira.Ako si zainteresirana za staklca javi se na pp ili pitaj J. ![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Kako li samo Rose prepoznaje ( a zna se zašto -apsolvirat će na njemu ha, ha). Velo papir je
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
e ova tvoja stakalca me ubijaju u pojam. kak je to famozno. i ima rupicu za objesiti odmah, i gle kak je dobro i glatko obradjeno. mogla bi ih prodavati i nama s foruma
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ostadoh paf! predivno je! jel to velo?
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
krasno gogs,prekrasnoooo..odakle ti ovi lijepi motivi,jeli to decoupage papir draga?
![]() |
|
![]() |
|
![]() bas lijepo.....koje su to dimenzije....... TO SU GGSYNIH RUKU DIJELO.......samo me zanimaju dimenzije |
|
|
|
![]() |
|
i paziti da ne padnemo na tur (možda ljepše reći - prizemljiti)
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
sam dalje prosim lepo raditi, rastemo svaki puta sve viseeeeeeee
|
|
![]() |
|
a što ćeš tek ti napraviti. Prvi radovi s kojima sam počela i to me uvuklo u ovu "igru". Tada nisam ni znala da postoji pitorico i puno lijepih stvari koje ti se uvuku pod kožu.A sve to muze novčeke iz džepeka.Ma idemo dalje, sad je ionako prekasno za odustajanje, pa farbice bi se ukiselile ,ljepita stvrdnula...sve morala baciti (moš mislit) šteta velika
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
jao draga prekrasno je, tako njezno
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
potpisujem u potpunosti |
|
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Gogsi, romantična kao i obično, pusaaaa
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
super! predivno je
|
|
![]() |
|
ovo je veličine 14x23 (ali imam i manjih - stavit ću malo kasnije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |