JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 58> |
Korisnik | |
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Za odljeve se bilježim 31.1 ili 7.2 ..... to se bumo još izdogovarale... more?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
gospon Sandro Botticelli je to lepo napravio , fala springiceeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
spring imam i novih kalupa, poslikam i stavim pa ces vidjeti
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Ok.. čekam ...
A a na slikicama ima nekih rupa ili nabora.. kaj je to.. jel to od laka? Ili to tak mora biti? Prosvjetli me...i što ih više gledam sve su mi ljepši radovi.. baš onako prirastaju k srcu.. prirodno |
|
![]() |
|
to su ti raspukline u koje sam utrljavala uljanu boju, daklem na platno je isla salveta, pa akrilna boja, pa step1 sottile laka, pa step 2 sottile laka, pa utrljavanje uljane boje, i na kraju sam presla s decoupage lak lijepilom
|
|
![]() |
|
Fala.. moram probati i to...
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
jassi, ovi su mi tvoji radovi na samom vrhu!! prekrasno...
![]() |
|
![]() |
|
cuj u lumosu je dost skup taj lak, ali je bolji od onog 2k laka kaj moras mjesati i muckati....ako se odlucis i kupis reci pa ti potanko sve faze objasnim
|
|
![]() |
|
fala miskopisko mojaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Oki doki... mam te u vidu... |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
jassi, nisam zaboravila da si pitala za platna ona mala kaširana, ali imam trenutno toliko briga da jednostavno nisam stigla ni misliti na to, a kamoli otići tamo...kad prođe ovo ludilo, a nadam se da hoće, odoh odmah vidjeti kako stoje sa platnima.
![]() |
|
![]() |
|
fala miskopiskoooooooooo
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
super su mi tete!!
|
|
![]() |
|
danke curiceeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
jassi, prekrasne su. to sam ti jucer rekla. inace ovo su slike krvlju placene :) zena si je "skoro odrezala prst" izradom ovih prekrasnih slicica :)
ali odljevke vam mora pokazati cim prije, da vidite kako su slatki forni i simpaticni. zaista ukras svake kuhinje :)
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
.....jassi kad ce krenuti skola by jassi.......ma svaka cast...jako lijepo izradjeno.....
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
skola moz ekrenuti...hehehe ajmo pacici na upise..hihihihihi
![]() a nina vec ima neke odljevkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee iz proba
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ja se upisujem!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |