Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 79> |
Korisnik | |
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
što je dobar,krasno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
stakalca su mrak :) jednostavno mame za oslikavanje. jedva cekam velika platna, jos malo i ponestalo mi ovih kasiranih (kupila si novu turu u proslu subotu i za dvije curice radim barbi serijal) :)
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Prekrasno, nježno romantično..
|
|
![]() |
|
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
ovo je tak nježno, prozračno, prelijepo kak su velika ta stakalca?
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
i ja kazem: prekrasno.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
to je medaljon? prekrasan je
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivna je!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
sam ja nekaj propustila ili fakat pola curka ne stavlja vise radove da gledamo kaj svi radimo?????? i nema ih vise na ostalim topicima????? skijanje ili kaj se desilo?
--Jassin post, pa sad ti razmišljaj oš radit il neš. |
|
![]() |
|
ma ne mora biti. Moj stariji je počeo izlaziti tek na drugoj godini faksa i to jednom-dvaputa u tjednu i to sa dečkima na pivu. Ali sada ima curu pa je vani malo češće.Zato bi mlađi išao van barem pet puta tjedno, ali je mama stroga pa...
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
znam
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
aha, uživaj, ne bude još dugo sjedio doma....
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
e imam paljenje ko stari taksi...tek sam sad skužila da se ovo odnosi NA MENE I MOG SINA
![]() ![]() moj sinek ti ima 9 godina i uživao je na praznicima biti duže budan nego obično...to je razlog i zašto nije petkom vani već doma sa mamom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo probudila sam se , imaš pp
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
A da meni pošalješ adresu? il spavaš još možda?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Je, danas sam kupila nakaj salvetica pa čekam da me primi
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Izgleda da nas je uhvatio isti sindrom.
Ali mene polako popušta... a vjerujem i tebe će pustiti
![]() |
|
![]() |
|
čekaj da me popusti ova lijenost pa se nadam da će opet biti nešto
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme gogs, kako je ovaj rad poseban!!! Stavrno sam se vraćala par puta da ga bolje pogledam...ma jednostavno prelijepo!!!
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Vidim da si vrijedna...odlično!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |