Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 370> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno, a još i sunce - blago tebi!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Lantana,izvini molim te mislila sam (ali nisam napisala
![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Tija ne brini ima ih puno, bit će i za tebe.
Proljeće ja bi ti rado prenjela dio ovog ambijenta u ZG, ali... |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Nedjelja je bio prekrasan sunčan dan. Pila kavicu sama i sjetila se vas, kako bi bilo lijepo da pijemo skupa. Radila po vrtu cijelo popodne, razmnožavala i pripremala sadnice za forumaše i tako prošao dan. Poslikala malo što je novo procvalo i evo malo slika.
Kaktusi i sukulenti u cvatu ![]() ![]() ![]() Cvijeće ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kraljica za kraj ![]() I još jedan prođe dan, zalazak sunca... ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Lantana jeli moguće od tih margareta dobiti sjeme ili se samo reznicama razmnožavaju.
|
|
![]() |
|
Imaš temu o njemu na ovaj link <>http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=2468 Imam jedan mladi pa ću ti poslati, ako ti se sviđa. Meni je super cijelu jesen su ove kuglice po njemu, a posebno ga je lijepo vidjeti po noći. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
Zar sve ovo sada cvijeta kod tebe, ludnica!? Moje je svo obješeno!
![]() |
|
![]() |
|
Malo rascvjetanih detalja iz vrta
Jasmin zimski ![]() Gazanije ![]() ![]() Aloe ![]() Ruzmarin ![]() Biserak sa svojim prekrasnim bijelim kuglicama ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Malo sam ove godine eksperimentirala pa nisam počupala žute margarete niti nisam vadila i spremala bijelu. Mislim si da vidim malo što bi bilo kad bi bilo - možda neće smrznut. Ma vraga, evo žute su za počupat i za bacit, a oko bijele sam po zemlji stavila malča pa možda nikne na proljeće (čisto sumljam). Srećom uvijek pelcam pa mi ostanu dvije,tri kako kad.
Ove su tvoje prekrasne, ja bi bila sretna da ne smrznu a da još ovako cvatu, ovako nešto imam samo ljeti
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Koliko ti cjetova staviš u dahu. Ja sam prije par dana išla sa fotićem van - i nigdje ništa. Baš ti je interesantan biserak! Nikada nisam vidjela takvo što! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Ah Lantana,ovo je reci uzivanje uz kaficu..
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Drago mi je da vam uljepšam ove zimske dane. Ima još puno toga u cvatu pa ću staviti još, a vi ćete ovo ljeto kad ja ne budem imala toliko vremena koliko sad.
Dzomba onaj bijeli cvijet je pelargonija (dupla). Korijenko ne brini za žute margarete ja sam ubola nekoliko grančica i sve su se primile, prvo im se posušilo lišće, a sada gledam baca nove listiće. Sve žuto za tebe spremno za proljeće. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantana ti ćeš biti odgovorna ako me srce "strefi" od ove ljepote. Ne mogu ništa izdvojiti jer ti je jednostavno svaki cvijet prekrasan i poseban!!!
U svakoj slici uživam a posebno kada je u Zagrebu kišan dan kao danas.
Onda ja lijepo pobjegnem u tvoju oazu...
|
|
![]() |
|
Sukulenti vec u cvatu
![]() ![]() ![]() Prelijepo...uzivaj i za nas! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Dzomba to ti je osteospermum, tu na forumu ga zovu ostić, imaš na ovaj link sve o njemu, kod nas u Dalmaciji cvate i zimi, a u unutrašnjosti kasnije u proljeće, ima ih u raznim bojama, ali meni je ovaj najljepši.
<>http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1552 Nuna ja ti o sjemenju jako malo znam i neznam da li se može sjemenom, ja sam dobila malu biljčicu i sad kad je velika samo otkinem grančicu i zabodem u zemlju (barem tu kod mene to tako ide). |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Lantana nisam je mislila "žicati" lijepa je a ja je zbilja nemam kamo staviti, pogledaj u podforumu Vrt i u Moj mali gradski vrt pa ćeš vidjeti s čim ja raspolažem. Ja se radujem onom drugom poklonu od Vas i taj će mi puno puno značiti.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
uz ove fotografije se lakše prebrodi zima. Zavidim na toliko sunčanih dana.
|
|
![]() |
|
Ovakve Aloe još nisam vidjela, slatke su.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Morsko-cvjetni ugođaj - ništa drugo ne treba reći - prekrasno.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Hvala ti najljepsa..idem odmah pogledati,jer pravo je lijep...ko' zna da li bi i ovdje u Italiji mogao biti takav cijelu godinu
![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |