Uskršnja radionica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 13> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dvaput je dvaput, oprostite greška, ali ponuda ostaje
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ja imam doma puno brojeva časopisa Unikat, ali ih se ne bi rado odrekla.
Rado bih izvršila pretplatu na časopis Unikat za 2009. ili za stare brojeve,
za dječje selo.
Ako mislite da je to dobra ideja, javite mi na koga bi trebala glasiti ta narudžba.
|
|
![]() |
|
Ja imam doma puno brojeva časopisa Unikat, ali ih se ne bi odrekla, jer uvijek nađem tamo neku ideju.
Ali rado bi izvršila pretplatu za 2009. godinu, pa da taj časopis stiže u dječje selo. Ako mislite da je to dobra ideja, javite mi na koga da glasi ta pretplata.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
kaća, fantastične ideje ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Previdno je kako se zahuktavamo, nisam shvatila Bubić kome da šaljemo salvetice sa Uskršjim motivima?
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
kaća stvarno si se potrudila, košarice su divne, gdje ih samo nalaziš??.... i stavrno svima veliko hvala na trudu.....
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
alma, divno od tebe!!!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Jasno kaća da bi mogle super izgledati kada se još više uljepšaju...to mi i jeste cilj...nemam baš nešto tih uskrsnih salveta, to moram prvo kupiti ali biti će to OK.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
buba ovi vjencici se mogu napravit od novinskog papira,to sam vidjela negdje na netu.
proljece uz malo dorade,tvoja kosarica ce bit super.evo primjer sto se jos moze dodat na kosarice ![]() |
|
![]() |
|
alma meni se cini da ti je prijedlog fenomenalan,ako djeca nesto vole,onda su to ta peciva.gesta tvoje firme je hvale vrijedna,svaka cast ![]() |
|
![]() |
|
Alma ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 50 |
evo jos jedan prijedlog koji bas i nema veze s hobby art-om:
moja tvrtka je uvoznik smrznutih peciva (svih onih lisnatih i croissana sto papate u Kauflandu, coopu, Sparu itd). kako bi bilo da djecici odnesemo nekoliko košara sa slatkim pecivima? naravno, firma ce to pokloniti vrlo rado
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Jako zanimljivo...
|
|
![]() |
|
krasni su mi ovi vijenci u obliku jajeta, nisam to nigdje vidjela za kupit, imaju samo okrugle...
|
|
![]() |
|
evo jos malo ideja
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ma nije hića alma, tek se ide u 3. mj. dotada stignemo svašta napravit!!
|
|
![]() |
|
Alma ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 50 |
Malo sam u guzvi s poslom ovaj tjedan, ali i dalje racunajte na moje sudjelovanje!
|
|
![]() |
|
ma da one skroz mini mini, kao za kaktuse....
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Budem i ja ovdje kod sebe u OBI-ju pogledala te teglice... mislim da su bili oko 2 kune..to su one namjanje.. jel te gledamo?
|
|
![]() |
|
I ja mislim da bi to bilo čisr OK, kažem ovo je probna...zamisli kako bi se to dalo lijepo ukomponirati svega po malo...možda još koji leptirić, cvjetić...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |