JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 58> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala koka...danas pauzaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
sve ti je lijepo, ali mene svjecnjaci odusevljavaju
to mi je super
ali dosta nocnih smjena
ajd sad na spavanje
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
neznam sto mi je ljepse svijecnjaci ili ogledalo,ta salveta odusevljava..
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
kaca fala mila
jao gortyna kad krenem u krevet i onda vidim nekaj nezavrseno i ostanem u kuhinji do jutra....ma danas sam smirglala nesto i sa smirglom si zdrapala kozu na prstu tako da mislim da bum zaista pauzirala danas....valjda ...hehehe
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivnooo
|
|
![]() |
|
fala rose, bdw danas ponovno saljem kovertu tebi
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
nemreš vjerovat,danas u jassinom dućanu nema ništa
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
sve je to ispod pulta
|
|
![]() |
|
anci i gogs bu bilo po goloj,,,prvo urlate na mene da malo usporim, a sad kukate kak nema nista...sam da velim da sm radila ogledala i magnete, i poslikam kad bu gotovo, a danas spremala stan cijeli dan a i bili hippy u kompletu kod mene...to je bilo predobro, mislim da bu susebi isli van kad cuju slijedeci put da imam goste..hehehe neka im bas, tak da nikaj od rada
cekajte malo, odmaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammm
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Stvarno, imaš 4,5 sata do buđenja, bojim se da će ti biti previše sna! Bravo, dobro društvo je afrodizijak (ma mislim za život ne na ono što si ti posmislila, sram te bilo!)
|
|
![]() |
|
Alma ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 50 |
prekrasni radovi... Samo mi nije jasno kad stigneš to sve napraviti.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Alma, Jassi ti je turbo mama......e da ja samo to
|
|
![]() |
|
franjeeeeeeeeekkk kad te ja primim
hehe cure ja sam nekaj malo radilaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
o ogs fala lepa
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Magnetići su prkrasni.....još su i ljepši u živo
![]() ....ali ovo ogledalce ( crno-bijelo-crveno ) definitivno po mom ukusu ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
meni je sve lijepo..slažem se sa hippy...ovo crno crveno bijelo za nijansu odskače
|
|
![]() |
|
o fala curice moje, meni je ovo morsko priraslosrceku....valjda zbohg izsmirglanih prstiju...hehehe
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
draga prekrasno. ogledala su mljac :)
|
|
![]() |
|
fal aninoooooooooooooo
hippy ti bu nekaj donesl ana radionicuu...lalalaaaaaaa
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |