Lollypop rani radovi :)) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 10> |
Korisnik | ||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
to su odljevi mila....sve ti velim kad dojdes meni...hehehe -evo nacina da te nateram da dojdes
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
|
oni svjecnjaci su iz ofertisime. ja kupujem u dubravi i u sesvetskom kraljevcu, tamo znam da ih ima i sad.
6kn su mali. 9 veliki. super primaju boju i cracke. i da, i ja sam slucajno u nekoj nesanici dok sam surfala po netu pronasla te jeftine modle koje sam prvo punila gipsom iz lumosa 30kn 1kg i ispali su super. onda sam kupila u nekom obicnom ducanu gipsa 8kn za 2 i pol kg i ako se dobro pogodi gustoca, ne vidim nikakvu razliku između toga i onog skupljeg. i cure, hvala vam svima na pohvalama. ![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
ma obican gips je super, moji su lijevani iz kalupa, ne kupljeni....fakat se mora pogledati u vise ducana za gips...zakaj ne proc jeftinije |
||
![]() |
||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
|
upravo tako. i ove modle kaj kupujem isto nisu bas jeftine, ali ono ako se udruzi vise frendica pa se lijeva i lijeva, onda i nije tako skupo.
nasla sam na jednoj stranici kako bi se od silikona te modle mogle raditi, tip je napravio neku bacvu pa ako koga zanima: http://www.ums-agram.hr/forums/viewtopic.php?f=14&t=9640 |
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
eto za šta služe kavice
|
||
![]() |
||
|
no da
|
||
![]() |
||
|
ovo je rađeno na keramickoj plocici koja je bila uokvirena kad sam je kupila. i ima tu spagu na koju se "slika" objesi. mislim da je to orginalno podmetac. plocica je bila bijela s nekim cvijetom, a okvir kricavo rozi.
![]() |
||
![]() |
||
|
ovo je moj prvi (bez polozenog tecaja :) ) pokusaj pittorica
![]() |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
prva pločica je jednostavno divna, krasno lolly!!
|
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Genijalan mi je prvi uradak.......
![]() U taj pitoricco se ne kužim preveć ali budem ga proučila pa da i ja nešto napravim!! |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
loly, ovo se zove fantazija!!!
Pločica mi je kao prava slika...a taj pitoricco, to mi se tako sviđa da ću vjerojatno otići na tečaj...Da li je to teško napraviti???
Radovi su fenomenalni!!!
|
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
lolly...odlično!!!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ne znam ti reci da li je pittorico tezak ili ne; jer ja ne znam jel' to to kaj ja radim. ja uzmem malo boje na spuzvicu, ali jako malo i onda potegnem od toga lista na slici prema kraju i malo po rubu lista. onda uzmem malo bijele i to pomuljam.
pa se udaljim od slike, ako mi je previse zeleno, jos malo bijele pomuljam, a ako mi je presvijetlo, jos malo boje. ali svejedno bih voljela na tecaj :) |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Lolly, mislim da buš tam na tečaju daleko najbolja ![]() Ovo si radila sa akrilnim bojma, zar ne? Razlika ti je jedino kaj buš na tečaju učila sa pigmentima, pittorico medijima i ostalim stvarčicama potebnim za ktiga pravi pittorico ![]() ....ali, pittorico se može raditi i akrilnim bojama koje se onda miješaju sa jednim medijem - gelom za pittorico...i u biti, dobiješ nekaj JAKO slično ovom tvom... Super si ti to i sama skužila...Svaka čast ![]() ![]() |
||
![]() |
||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
|
bravo
oba rada su ti super
|
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
prvi je naj,naj........a pitorico ti dobro ide...bravo
|
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
predivno!
![]() |
||
![]() |
||
|
jako lijepo
|
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
Slažem se s Hippy, tebi ne treba ova radionica jer si sama skužila, a ti mediji pa može i bez njih samo malo (kap-dvije) vodice ili bijele boje i to je to. Čuvaj novčeke za neku drugu radionicu jer kad počnu nečeš znati koju odabrati |
||
![]() |
||
|
hvala cure na pohvalama!
sto se pittorica tice, o tome sam samo citala, o tim pigmentima i tome i to bih voljela nauciti. ipak mislim da je bolje kad ti netko pokaze. a i faktor druzenja nije zanemariv :) od tecaja, vidim da mi treba jos kristal lak jer su mi ispale one rupe i ne znam sto s tim. |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |