Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - slikice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

slikice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 29>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2009 u 18:06
zvonkice,prosetala sam vrtom,predivno,pogotovo ova zadnja slika
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2009 u 17:37
Eto mene, kad sam se vratila s puta dočekale su me ove ljepotice, obećala sam Vam sliku:
Visibabe 2009.

Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 21:06
Naravno da je među anđelima.
Takvi lijepi i dobri mačići zaslužuju to.
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 19:14
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

cvijećke su super,pogotovo mi se  sviđa ideja sa crijepovima za mali vrtek,a Tonko ima krasne prugice Thumbs%20Up

Nažalost, Tonka više nema, udarilo ga je auto i sad je negdje među mačjim anđelićima, bio je super mačak!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 18:42
Ma nije problem preseliti,ako baš hoćeš da se presele slike.Mogu one i ostati gdje jesu,nisu one u krivoj temi ,samo bi ovako sve svoje uratke,renoviranje i sl imala na jednome mjestu.Wink
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 18:32
Nije loša ideja ali znaš da se baš ne snalazim u teh. stvarima na forumu, ne znam kako mogu nešto preseliti ... polako učim .
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 18:10
smile39Sad ću te u stopu pratiti ZvonkiceLOL
Što ne otvoriš svoju temu na"uradi sam" i staviš na jedno mjesto sve te čarobne uratke koji krase vrt(ma tako ja nebi "skakala" na svaku temu nego bi samo visila na jednojLOL)
Kanta je prekrasna!!!Mene je ove jeseni ulovilo "krakirati"(krakel tehnikom farbati) i sad samo gledam šta bi dobro ispalo a ova tvoja kanta je idealna.Moram naći neku staru kantu(nove limene su preskupe).
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 14:24
I ovo je dio vrta,malo inspiracije ne škodi:

Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2009 u 16:58
Da,Shocked baš ovako izgleda pakiranje sa sjemenjem.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2009 u 16:48
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2009 u 16:36
Koliko znam ne, na samomEmbarrassed paketiću isto tako piše za naziv cvijeta!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2009 u 16:02
Statice su ove plave, bijele i žute
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2009 u 14:51
a jel sempre vive imaju i neko drugo ime? pod kojim se može sjemenje naći Smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 21:16
Ovo su sempre vive spremljene iz moga vrtaa ima i nešto suhih ruža!
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 21:14
Patuljak,patuljak,
i ja volim patuljke.
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 21:10
Naš čuvar:
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 20:33
Pa i nije jako velik ali je pogodan za različito uređenje.
Ima sunčanih djelova, sjenovitih pa  mogu kombinirati. Jako uživam u radu tako da  od proljeća do jeseni  svaki slobodan trenutak provedem u njemu.
Kada čitam sve ove komentare čini mi se da ne znam puno, da čak ne znam ni imena cvijeća a cijeli sam život sa cvijećem !!! Čad mi je i mama radila sa cvijećem ... ali zato sam tu da naučim.smile127  Inače kupujem časopis Moj lijepi vrt i Cvijet i pokušavam čim više toga naučiti.
Najprije iz vrta moram izbaciti krumpir (mamina ideja!) da bi mogla bolje urediti cvjetnjak a želja mi je napraviti vodeni vrt.
Ali sam odužila! Sory!
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 20:22
Hvala na komplimentima.Smile
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 13:30
Stvarno Zvonkice svašta tu imaš i sve je super.
život je more
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 11:52
Zvonkica vidi se da uživaš u tvome vrtu i hobiju. To mora da je ogroman vrt kada svega tako puno imaš?
Sve čestitke!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 29>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.