slikice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 29> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zvonkice,prosetala sam vrtom,predivno,pogotovo ova zadnja slika
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
Eto mene, kad sam se vratila s puta dočekale su me ove ljepotice, obećala sam Vam sliku:
Visibabe 2009. ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Naravno da je među anđelima.
Takvi lijepi i dobri mačići zaslužuju to. |
|
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
Nažalost, Tonka više nema, udarilo ga je auto i sad je negdje među mačjim anđelićima, bio je super mačak! |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ma nije problem preseliti,ako baš hoćeš da se presele slike.Mogu one i ostati gdje jesu,nisu one u krivoj temi ,samo bi ovako sve svoje uratke,renoviranje i sl imala na jednome mjestu.
![]() |
|
![]() |
|
Nije loša ideja ali znaš da se baš ne snalazim u teh. stvarima na forumu, ne znam kako mogu nešto preseliti ... polako učim .
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() Što ne otvoriš svoju temu na"uradi sam" i staviš na jedno mjesto sve te čarobne uratke koji krase vrt(ma tako ja nebi "skakala" na svaku temu nego bi samo visila na jednoj
![]() Kanta je prekrasna!!!Mene je ove jeseni ulovilo "krakirati"(krakel tehnikom farbati) i sad samo gledam šta bi dobro ispalo a ova tvoja kanta je idealna.Moram naći neku staru kantu(nove limene su preskupe).
|
|
![]() |
|
I ovo je dio vrta,malo inspiracije ne škodi:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da,
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ja mislim da im je to ime:
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Koliko znam ne, na samom
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Statice su ove plave, bijele i žute
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
a jel sempre vive imaju i neko drugo ime? pod kojim se može sjemenje naći
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Ovo su sempre vive spremljene iz moga vrtaa ima i nešto suhih ruža!
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Patuljak,patuljak,
i ja volim patuljke. ![]() |
|
![]() |
|
Naš čuvar:
![]() |
|
![]() |
|
Pa i nije jako velik ali je pogodan za različito uređenje.
Ima sunčanih djelova, sjenovitih pa mogu kombinirati. Jako uživam u radu tako da od proljeća do jeseni svaki slobodan trenutak provedem u njemu. Kada čitam sve ove komentare čini mi se da ne znam puno, da čak ne znam ni imena cvijeća a cijeli sam život sa cvijećem !!! Čad mi je i mama radila sa cvijećem ... ali zato sam tu da naučim. ![]() Najprije iz vrta moram izbaciti krumpir (mamina ideja!) da bi mogla bolje urediti cvjetnjak a želja mi je napraviti vodeni vrt. Ali sam odužila! Sory! |
|
![]() |
|
Hvala na komplimentima.
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Stvarno Zvonkice svašta tu imaš i sve je super.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Zvonkica vidi se da uživaš u tvome vrtu i hobiju. To mora da je ogroman vrt kada svega tako puno imaš?
Sve čestitke!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |