bubamara - novi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 22> |
Korisnik | |
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Famozni su ti magnetići
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
hvala ti Franjice!!!
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
sad čekm 4. turu da se posuši, bit će ih još!!!
|
|
![]() |
|
Alma ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 50 |
Ak si 2xtjedno u chemacu, onda smo se morale sresti do sada :)
|
|
![]() |
|
Alma ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 50 |
a magnetici su super!
|
|
![]() |
|
fala fala, ma joj već mi neugodno kolko sam tamo, i svaki put nekak dođem kad im dođe robe pa imaju puno praznih kutijica kartonskih koje ja svaki put žicam....al teta uvijek sretna jer joj ja pokupim smeće........pošto bu skoro zagrebačka kavica nadam se da ćeš doći!!!
|
|
![]() |
|
sad malo morskog....brodić kao ukras za zid, ima i kukicu...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Gotov jeeeee... meni se sviđa... a detalji su super!!
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
opa,lijepo je , nešto novo. . salvetice su ti poslane. .
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Bubamara, magneti fenomenalni!!! Uopće nisi spomenula da i njih radiš???
A brod... a šta reći za brod!!! Ništa samo ću pitati da li je to onaj mali??? Kada napraviš veliki ja ću ti ga kupiti,može???
Ovaj je prekrasan ali mi je možda malo majušni. Pa daj napiši kada počinješ raditi veliki (ups, da li si ga uopće kupila ili si ga samo gledala???)
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
konacno brod!!!!!!!! super
|
|
![]() |
|
proljeće, veliki sam samo gledala, nekako mi bio prevelik, no nije ni ovaj tako mali kao što se čini....imam još jednog...jer sam dva kupila....ovaj je visok 26,5, a veliki 37,5......
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo ja ti odmah naručujem taj veći da mi napraviš...možeš staviti morske motive ili likove iz crtića recimo Bob graditelj, pčelica Maja ili Ninđa kornjače...eto toliko od mene.
Valjda kužiš koliko su mi tvoji radovi super!!!
![]() |
|
![]() |
|
ma puno ti hvala, puno mi ti znači!!!!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
no koment
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
buba sve ti je fenomenalno,necu nista izdvajati,sve pohvale tvojim radovima
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
divno....svidja mi se...ima kukicu...ali draga tvoj brod nema ime ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
leo baš sam razmišljala savit oznaku kao na moru oni brodtić, kao registracija, al malo mi ludo stavit zg na brodić...he he...puno hvala svima na pohvalama!!!
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
e a ti stavi kao oznaku svoje inicijale i neki broj,ipak je nastao u tvome škveru
|
|
![]() |
|
he he, točno tako bi i trebala....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |