Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 79> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predivno :love:
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ma to je to, aha
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Gogsić, jel to primjena naučenog sa onog zajedničkog tečaja pittorica iz Lumosa?
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
nek kaj, to nas gura dalje i dalje...
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ma svaki put, zakaj mi tu uopće postojimo neg da jedna drugu hvalimo....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
joj sto obozavam ove,nigdje viđene,motive..super si to napravila draga
![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
prekrasna slika
|
|
![]() |
|
A ja svog još čekam. Je da sam več dve mašine veša objesila ali barem nisam trebala ništa peglati, barem ne večeras.
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
umjesto da skiće vani, petak je....
|
|
![]() |
|
a kaj tvoj sin radi ovak kasno budan???
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Gogsice, super i više od toga slikica, baš starinsko, romantično, nekako sjetno...prekrasnoooo
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
prekrasan motiv mila
|
|
![]() |
|
decupage papir - malo isprobavanja pitorica. Podloga je svjetlija nego na slici
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Jako lijepo.. prekrasna salveta!!
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
ovo mi je preslatko.
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
jao kaj je to...salvetica ?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
barem bez problema papaš slatko, meni ni sensodyne više ne pomaže. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |