Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 113> |
Korisnik | |
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sprema se za tulum ili broji crijepove u šupi dal su joj svi na broju
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
jassi nam nema, sprema se za sutrašnji tulum jellllldaaaaa
jaaaaaaaaaaaassiiiiiiiiii jaaaaaaaaaaaviiii seeeeeeeeee |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
jassice upravo sam preuzela salvete od spring....i vjeruj oduševit ćeš se prekrasne su.....i još je danas kupila dva paketa pa nam je i od tih dala po par komada....spring hvala hvala hvala, stvarno se predivne!!! a tek da vidite malenu iris, koji slatkiš od djeteta, preslatka je....
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
pst... priča se po Novom Zagrebu da galama mijenja zanimanje
![]() Ma, vele, ne treba se jako čuditi pa ona vam je ionako posebna a imaju i sreću jer neće doma eksperimentirai, imaju ravan krov
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ja sam tuuuuu!!!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
a tek sam se ufurala, ali nek vam bude......... laku noć
|
|
![]() |
|
ajde bokkkkk....laku noćććć....
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
odoh..radi kod mene kaj oces sam me sad pusti spat...aaaaaaaaa..laku noc...
bdw ona salveta s vitrine, imam ju jos jednu-jednu velikodusno sam pripremila za hippy...a sad bi ju svi...e a kad ja pricam onda nista....eto ga sad
odoh
by
kiass
|
|
![]() |
|
hoću i ja kalupe !!!!
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Odoh i ja ... vidimo se sutra.. imamo kolektivno buđenje u 8 ak želimo izbječi gužvaru u mulleru!!
|
|
![]() |
|
isuse kolko ih imaššššš, ma krasno, onda bum ih kod tebe farbala....ha ha ahahahahaa, aj odi leć...tipkamo se sutra, a i vidimo se u nedjelju....
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
spring ni ja nisam znal ado nema dugo, ne brigaj...ja vodim kao plavusa s akcijom crijepova
bubo jel ja sad mogu ici spat ili ne ?? pada mi glavaaaaa
|
|
![]() |
|
plava, zelena,crbena, violet i coffe s kombinacijama...eto...joooooooooooooooo, kad ja moram u spajzu gdje je ledara.......aaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
A ja plavuše nemam pojma za te boje...
|
|
![]() |
|
odah pobrišem...kad se posuši ne ide, lakše mi odmah, i onda postane ovek lepo ljućibasto
|
|
![]() |
|
ajde ajde, zanima meee
|
|
![]() |
|
jo oooo atila imam ih nekolikooooooo, idem vidid, pa ja cu te zgusiti...
|
|
![]() |
|
joj imam ih 5-6 kom. ne znam, pokazem kad dojdes, kad namazes, kad prebrises odma ili z akoju minutu?
|
|
![]() |
|
daj mi odgovori na ovo zadnje!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
predajem se, odoh skinut sminku i leci, cak necu ni delati, nek se susi ovo kaj sam napravila....laku noc curke...bubo pobijedila si, izmorena saaaaaaaaaam
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |