|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 113> |
Korisnik | ||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() |
|
da super je, kad bum isla mjenjat ono ljepilo za tekstil bun molil afrosti da mi daju
idem pogledat za salvetuuuuuuuuuuuuuuu
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() |
|
Fenomenalne su mi boce, mada izgleda već gledam u križ pa mi nije jasno što si to radila s kamelijom (pica trakom ograničila i onda radila krakle?)
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() |
|
cuj sad se nemoj smijati-jel kamelija na balerini ili ona na zelenoj boci?...ja ti ne poznam tak cvijece, cvijece je meni lijepo ili ne......sad me sram
ak je zelena boca...traka, krakle pa motiv
ak je balerina, sam motiv na mutnu bijelu bocu
ajme osramotila sam se
ali sad delam paralelno par stvari pa ja gledam u kriz ...i pucaju mi ledja i zima mi je...pravo vrijeme za sangriju..hehehe
|
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
|
![]() odlično!
|
||
![]() |
||
![]() |
|
jao kak sam glupa, franjek ti pitas hippy a ja ne gledam di sam skocila i mislim da si na mom topiku...koja sam guskaaaaaaaaaaaaaaaa
|
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() |
|
moje dijete veliko kao kuća, pa ti si stvarno nazvala onu kutiju "krletka za ptice"- vidla sam na dr.forumu-
flašice su ti krasne, imaš domaći recept za medovaču ili....mi smo dobili neki recept ali mislim da baš nije i najbolji
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
|
Ne...prvo sam pic trakom sve ograničila....zatim pofarbala u zeleno....pa krakle....pa ivory....pa motiv magnolije.....i to je to....s obzirom da je to salveta...krakle se ispod lepo vidi ![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
|
Note su rižin papir....Mozart je sa papirnate maramice + bijeli frosti ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Bez obzira na veličinu tvog djeteta...dalo je super naziv kutijici.. ![]() A ove mije flaše naručila frendica čiji muž radi medovaču....inače baš nisam ljubitelj rakija....ali ovu sam probala i jako je fina....mogu je pitati za recept pa ti javim ![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
predivnoooo
![]() ![]() |
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() |
|
na recept se bilježim sa štovanjem
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
jao hippy di siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Jassi,
ova ti je u nabavi cca 57,00 kn ![]() Ova ![]() ![]() je bila u kompletu sa manjom ( onak jedna u drugoj ) ![]() I zajedno su bile 79...sad sam ih plaćala 81,00 kn a ovo je bila....cca 70,00 kn ![]() A ovo je bila cca 45,00 kn ![]() Ova je bila na akciji 45,00 kn ![]() A ova je bila cca 40,00 kn ![]() |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() |
|
hippy, imas li etikete od tih kutija? evo slucajno danas nacuh od kolegice iz druge firme, da su oni direktno nazvali firmu koja pise na etiketi i dobili jeftinije kutije za vino od cijene u merkuru i pevecu. e sad, neki od njih su bas i uvoznici pa onda nula bodova od price, ali ako nisu uvoznici vec prodaju dalje, eee to bi vec bila dragocjena info za cjenkanje i mozda dobivanje bolje cijene?
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Nina...pogledat ću doma...imam ih još nekoliko novih ....pa valjda imaju i deklaraciju ![]() |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() |
|
eto, zakaj ne bi ustedile makar 5 kn, ako mozemo. pogotovo npr ti i curke koje to misle kupovati u vecim kolicinama. napisi mi na pm, pa bum ih nazvala u vrijeme rucka (pol sata mira od telefona jer mi preuzimaju liniju), pa napisem kaj i kako dogovorih, ako dogovorim :) |
||
![]() |
||
![]() |
|
Ok draga...danas pogledam pa ti javim ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
pogledaj pp
|
||
![]() |
||
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
![]() |
|
većinu tih kutija uvozi firma ESTRA iz Čakovca (www.estra.hr), ali imaju samo veleprodaju (dakle preko firme). Ja sam ih kontaktirala još lani i spremni su učiniti ustupak i prodati na malo isključivo slobodnim umjetnicima za daljnju obradu, oslikavanje i sl. Meni u međuvremenu kutije nisu bile potrebne pa se nisam dodatno informirala, ali znam da šalju i CD a asortimanom poštom na adresu.
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Super Roberta...ovo je jako dobra inforamacija..... ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |